Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Biri yerinde, diğeri hâlâ yerde

Bu haberin fotoğrafı yok
Biri yerinde, diğeri hâlâ yerde

Magandalar tarafından sökülen trafik işaretlerinden biri yayınımız üzerine yerine dikildi, diğeri ise yerlerde sürünmeye devam ediyor

Cumhuriyet Mahallesi’nde, trafik kurallarına uymama konusunda sınır tanımayan trafik magandalarının yerlerinden söküp sağa sola attıkları trafik işaretlerinden biri Afyonkarahisar Belediyesi ekiplerince yerine dikilirken, bunun 200 metre uzağındaki diğer trafik işareti ise yerlerde sürünmeye devam ediyor.
28 Ocak 2013 tarihli Kocatepe’nin manşetinde yer alan “Yasaklar yerle bir” başlıklı haberimiz üzerine Afyonkarahisar Belediyesi ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi’nde Ömer Fevzi ve Cevat Ahmet Paşa caddelerinin kesiştiği kavşaktan sökülerek yere atılan trafik işaretini aynı gün yerine taktı. Ancak bu işaretin yaklaşık 200 metre uzağında, Cevat Ahmet Paşa Caddesi üzerindeki eski SSK Hastanesi’nin arka tarafında bulunan elektrik trafosunun yanına atılan trafik işareti ise yerde sürünmeye devam ediyor.
Yasak koymanın değil, yasakları uygulamanın önemli olduğunu belirten vatandaşlar, trafik işaretlerinin önce yerlerine konulmasını, sonra da sıkı bir denetimle uygulamaya geçirilmesini istiyor. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti