Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Biz görevimizi yaptık, sıra milletimizde

Bu haberin fotoğrafı yok
“Biz görevimizi yaptık, sıra milletimizde

Milli İttifak adayları köy ve beldelerdeki seçim çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların “güçbirliği” taleplerini yerine getirdiklerini belirten Milli İttifak adayları, “Biz görevimizi yaptık, şimdi sıra milletimizde” diyorlar

Milli İttifak Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adaylarından Halit Kuş, Bekir Daldal ve beraberindeki ziyaret heyeti seçim çalışmaları kapsamında Küçükkalecik Köyü’nü ziyaret ettiler. Küçükkalecik Köyü’nde vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılayan Milli İttifak adayları ülkede son dönemde yaşanan yanlışlıklara işaret ederek, kendilerinin ortaya koyacakları projeler ve çözüm yolları hakkında vatandaşlara bilgiler aktardılar.
Bu millete gönlünü adamış iki siyasi partinin güç birliği yaparak, milletin hizmetine talip olduğunu belirten Milli İttifak adayları, “13 yıldır bizden istediğiniz birleşme hayalinizi gerçekleştirdik. Önümüzde ne baraj engeli nede başka bir engel kaldı. Görev artık milletimizin, Milli ittifakı iktidar yapmasıdır” dediler.
Milli İttifak Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Süleyman Çağlar ve beraberindeki ziyaret heyeti ise seçim çalışmaları dolayısıyla Fethibey Beldesi’ni ziyaret ettiler. Milletvekili adayı Süleyman Çağlar göreve gelmeleri halinde uygulayacakları ekonomi politikaları hakkında vatandaşlara bilgiler aktardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti