Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bodrumspor Karagümrük’ü mağlup etti – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Bodrumspor Karagümrük'ü mağlup etti

Bodrum Belediye Bodrumspor Afyonkarahisar kampında oynadığı ilk hazırlık maçında
Fatih Karagümrükspor’la karşılaştı. Bodrumspor ilk yarıda bulduğu golle rakibini 1-0’la mağlup etti

Spor Toto 3. Lige terfi eden Bodrum Belediye Bodrumspor kamp yaptığı Afyonkarahisar’da Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi.
Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde saat 18.00’da yağmur altında oynanan karşılaşmada Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Fatih Karagümrükspor’u Serdar Deniz’in ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup etmeyi başardı.
Karşılaşmanın başından itibaren üstün bir oyun sergileyen Bodrumspor ilk yarının son dakikasına kadar girdiği bir çok pozisyonu değerlendiremedi. İlk yarının son dakikasında kendi sahasından çıkmaya çalışan Fatih Karagümrük takımı topu Bodrumsporlu Onur Algül’e kaptırdı. Algül’ün başlattığı kontra atakta topla buluşan eski Sandıklısporlu Mehmet Bağlı, açtığı orta ile ceza sahası dışındaki Serdar Deniz’i topla buluşturdu. Ceza sahası ön yayı üzerinden güzel bir vuruş yapan Serdar topu ağlarla buluşturdu. Deniz’in golüyle ilk yarıda Bodrumspor 1-0’la üstünlüğü ele aldı.
İkinci yarıda iki ekipte futbolcularını görmek amacıyla değişiklikler yaptı. Bodrumspor ilk yarıda oynadığı güzel oyunu ikinci yarıya da yansıtmayı başardı. Bodrumspor ikinci yarıda girdiği mutlak gol pozisyonlarını değerlendiremedi. İkinci yarıda her iki takımda girdiği ataklarda gol bulamayınca maç Bodrumspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti