Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin Çorlu ile berabere kaldı

Bolvadin Belediyespor, Tekirdağ Mehmet

Bolvadin Belediyespor, Tekirdağ Mehmet Karatepe Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Çorluspor 1947 ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Maç 1-1 eşitlikle tamamlandı

 

Afyonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta temsil edecek olan Bolvadin Belediyespor, May Termal Otel’de konaklayan ve Sandıklı’da yeni yapılan sahalarda kamp sürecini geçiren Çorluspor 1947 ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Tekirdağ Mehmet Karatepe Süper Amatör Ligi’nde yer alan ve şampiyonluk için takım kuran Çorluspor, yaptığı kamp döneminde bazı hazırlık maçlarına çıkıyor. Afyonkarahisar’ın lige hazır olan takımlarından biri olan Bolvadin Belediyespor ile hazırlık maçı yapmak isteyen Çorluspor’un, Bolvadin Belediyespor’u maç öncesinde ve sonrasında oldukça güzel ağırladığı ifade edildi.
İlçeye kampa gelen takımlar için yeni yapılan sahalarda oynanan maçta ilk golü bulan ekip Bolvadin oldu. 25. dakikada gelişen Bolvadin Belediyespor atağında Salih Karadeniz attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.
İkinci yarıda gelişen ataklarda iki ekipte gol bulamazken maçın 90+5. dakikasında Çorlu kazandığı penaltıyı gole çevirdi.
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmazken maç 1-1 eşitlikle tamamladı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti