Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu su zehir mi saçıyor?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)
Bu su zehir mi saçıyor?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Sinanpaşa’ya bağlı Küçükhüyük ve Garipçe gibi yerleşim yerlerinin içme suyunun kirlenmesine neden olan atığa dikkat çekti. Köksal, “Küçükhüyük, Garipçe gibi birçok yerleşim yerinin içme suyunu da etkileyen Sinanpaşa ilçemizin girişindeki kanalda bir işletmenin zehir saçan atığından numuneyi aldık. Merak etmeyin bununda takipçisi olacağım” dedi.
VATANDAŞIN SAĞLIĞINA
VERİLEN ÖNEM BU KADAR
Bu konuda daha önce pek çok kez uyarılarda bulunduğuna işaret eden Köksal, “İktidarı defalarca uyarmamıza rağmen bir türlü temizlenmeyen ve Sinanpaşa bölgesindeki içme suyunu da etkileyen kanalın ne hâlde olduğunu gördük. İşte vatandaşın sağlığına verilen önem bu kadar” diye konuştu.
BAKAN
EROĞLU’NA ÇAĞRI
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na da çağrı yapan Köksal, “Afyonkarahisarlı bakan var diyoruz, hem de su bakanı. O da bizim gibi bakmakla meşgul. Bu suyun temizlenmesi, kirliliğe neden olanların cezalandırılması, gereken tedbirin alınması için illâ insanımızın hayatını kaybetmesi mi gerekiyor? Vicdanınız varsa burayı temizler, kirliliğe neden olanlara ceza verirsiniz” dedi.
ÇEŞMELERDEN
ÇAMUR AKIYOR, ÇÖPLER 15 GÜNDE
 BİR TOPLANIYOR
Taşoluk Beldesi ve Nuh Köyü’nü de ziyaret eden Köksal, vatandaşların en büyük derdinin geçim sıkıntısı olduğunu kaydetti. Köksal, Nuh Köyü’nde çeşmelerden çamur aktığını, çöplerin de 15 günde bir toplandığını hatırlattı. Köksal, “Afyonkarahisar’ı batının doğusu görüntüsünden çıkarmamız gerekiyor. Afyonkarahisar bu kadar boş vermişliği hak etmiyor. Bütün yollar Afyon’a çıkar, Ege’nin parlayan yıldızı gibi içi boş sloganlar yerine vatandaşın sağlık ve ekonomisini doğrudan ilgilendiren projeler yapılmalı” diye konuştu.
HALKIN İKTİDARINI KURACAĞIZ
Tatarlı Beldesi’ni de ziyaret eden Milletvekili Köksal, “Bakmayın siz resmi kurumların yayınladığı raporlara! Türkiye’de işsizlik almış başını yürümüş. Ekonomiye güven yok. Üreticinin mamulü para etmiyor. Tarım ve hayvancılık bitme noktasında. Türkiye adeta iflas erteleme isteyen şirketler noktasına gelmiş. Bu yaşanan ama dillendirilmeyen krizden tek çıkış yolu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı, halkın iktidarıdır” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti