Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyük Zafer Dereçine’de coşkuyla kutlandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Dereçine Belediyesi işbirliğinde Afyonkarahisar’ın kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü için düzenlenen “Zafer ve Anma Yürüyüşü” vatandaşların yoğun katılım ile gerçekleştirildi

 

Zafer ve Anma Yürüyüşü’nün ilk etabı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yaktığı meşaleyle Afyon Dereçine’den başladı. Başkan Soyer, kafileyle 8 kilometre yürüyerek Yeşilçiftlik’e ulaştı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Zafer Yolu kafilesini Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal karşıladı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki anma töreninde Başkan Soyer ve beraberindeki kafile Atatürk Anıtı’na karanfil bıraktı. Gece Yeşilçiftlik’teki kamp alanında konaklandı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Zafer ve Anma Yürüyüşü’nün ikinci gününde Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal ile Afyon’da Adalet Parkı’na barış çınarı dikti. Yeşilçiftlik Üretim, Pazarlama ve İşletme Kooperatifi ortaklarıyla buluşan Başkan Tunç Soyer, belde meydanında köylü ve üreticilerle de bir araya geldi.
Buluşmanın ardından Dereçine’ye geçen Başkan Soyer, Dereçine Belediyesi tarafından 9 Eylül Meydanı adı verilen alana Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız ile barış çınarı dikti.
Öte yandan AHBAP Derneği’nin kurucusu ünlü sanatçı Haluk Levent, Dereçine Beldesi’nde verdiği konserle Afyonkarahisarlıları coşturdu.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Dereçine Belediye işbirliği içerisinde Büyük Taarruzun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen program kapsamında ünlü sanatçı Haluk Levent Dereçine Beldesi’nde konser verdi. Levent’in birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi konser katılımcılardan tam not aldı. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti