Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cadde ve sokaklar yıkandı

Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri

Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından koronavirüsle mücadele kapsamında cadde ve sokaklar köpüklü suyla yıkanarak dezenfekte edildi.

 

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli 27 personel 2. Dumlupınar caddesinde yolları ve kaldırımları köpüklü suyla yıkadı.

BAŞKAN ZEYBEK ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yıkama ve dezenfekte çalışmalarını yerinde inceledi. Yol ve kaldırımların köpüklü suyla yıkanmasının yanı sıra dezenfekte çalışmalarının da aralıksız bir şekilde süreceğine dikkat çeken Başkan Zeybek, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında belediye olarak gece gündüz çalışmanın sürdüğünü belirtti.

“TEMİZLİK VE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Başkan Zeybek, “Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimiz ile beraber Afyonkarahisar’ımızın cadde ve sokaklarını temizlemeye ve dezenfekte etmeye çalışıyoruz. Hem bir bahar temizliği hem de koronavirüsle alakalı dezenfekte işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Afyonkarahisar’ımız da koronavirüsle salgını ile ilgili korkulan olmadı. Bundan sonrada olmaması için gayret sarf ediyoruz. Biz temizliğin birinci şart olduğuna inanıyoruz. Bununu içinde belediye olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

VİDEO BEĞENİ TOPLADI

Öte yandan “Afyonu dımıl dımıl yuduk” sloganıyla Afyonkarahisar Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanan video büyük beğeni toplarken, dezenfekte edilen cadde üzerinde bulunan iş yeri sahipleri ve vatandaşlar ise belediyeye yaptıkları dezenfekte çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti