Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çam diken vekilden amortisörlü basın açıklaması

Bu haberin fotoğrafı yok
Çam diken vekilden amortisörlü basın açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Afyonkarahisar’daki yolların bozukluğunu, hasar gören amortisör, lastik ve jantları göstererek dile getirdi.

Afyonkarahisar Belediyesi girişinde sergilenen eski ve yeni su ve jeotermal ısı borularının yanına giden Yılmaz, vatandaşların mağdur olduğunu söyledi
Afyonkarahisar’ın şehiriçi yollarının bozukluğunu, yollardaki çukurlara çam fidanı dikerek gündeme getiren MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, yine ilginç bir yönteme başvurdu. MHP İl Başkanlığı’ndan çıkarak Ordu Bulvarı yanından Afyonkarahisar Belediyesi’ne giden Kemaletinn Yılmaz, vatandaşların sıkıntılarını gündeme taşımaya devam edeceğini bildirdi. Belediye binası gi-rişinde eski, paslanmış borularla yeni boruların sergilendiği bölüm önünde basın açıklaması yapan Yılmaz, “Bu borular, yerin altında kala kala bozulmuş ve paslanmış. Bu borular elbette değiştirilecekti. Bundan 10 sene sonra gelecek bir belediye başkanı da şimdi döşenen boruları değiştirecektir. Ancak borular değiştirilirken, vatandaş da mağdur edilmemeli” dedi.
Yolların bozukluğu nedeniyle vatandaşlardan her gün birçok telefon aldığını hatırlatan Kemalettin Yılmaz, “Buraya bir emaneti yerine koymaya geldik. Vatandaşlarımız, yollardaki çukurlar nedeniyle bozulan amortisörleri, jantları, patlayan lastikleri bize gönderdi. Biz de bunları, eski ve yeni boruların sergilendiği müzeye koyuyoruz” diye konuştu.
Basın açıklamasına MHP İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk ve çok sayıda partili katıldı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti