Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Canser Kuzu ziyaret turunda – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Canser Kuzu ziyaret turunda

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Canser Kuzu, bir dizi ziyarette bulundu

1 Kasım tarihinde yapılacak seçimler öncesi AK Parti’den aday adayı olan Canser Kuzu, beraberindeki heyetle birlikte Başkan Burhanettin Çoban’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Çoban, Canser Kuzu’ya Milletvekili aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı ziyaret ederek taleplerini dinleyen AK Parti Milletvekili aday adayı Canser Kuzu, bilgi alışverişinde bulundu.
Canser Kuzu; “Bu vatan için canlarını seve seve feda eden Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Her zaman yanınızdayım ve bundan sonra da daima yanınızda olacağım. Buradaki manevi hava içimize işliyor. Vatan evlatlarımızın herbiri bizim için değerlidir. Bundan sonra terörün kökünün kazınması ve bu acıların dinmesi en büyük duamızdır” dedi.
Başkan Kumartaşlı ise, Afyonkarahisarlı ve vatandaşı yakından tanıyan bir ismin vekil olmasından mutluluk duyacaklarını dile getirerek, dernek hakkında bilgi verdi. “Çekinmeden ve kolay ulaşabileceğimiz, bizi tanıyan, samimi bir insan olarak sizi vekilimiz olarak görmek bizi sevindirecektir. Bizim dernek olarak üstlendiğimiz vazife gerçekten önemli. Evladını kaybetmiş annelerin, geride kalan evlatların önemli birer emanet olduklarını unutmamak gerekiyor” dedi. AK Parti Milletvekili Aday Adayı Canser KUZU Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Numaralı Şube’yi de ziyaret etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti