Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cem Adrian, AKÜ’lü öğrencilerle buluştu

Bu haberin fotoğrafı yok
Cem Adrian, AKÜ'lü öğrencilerle buluştu

Farklı sesi ve benzersiz yorumuyla kendine has bir hayran kitlesi bulunan ünlü ses sanatçısı Cem Adrian, Lima Organizasyon tarafından Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde (AKÜ) düzenlenen konser ile AKÜ öğrencileri ve Afyonkarahisarlılarla buluştu

Ahmet Necdet Sezer Kampusü Atatürk Kongre Merkezinde yoğun ilgiyle karşılanan Cem Adrian, söylediği şarkılarıyla hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı. Hayko Cepkin, Pamela, Aylin Aslım ve Murat Yılmazyıldırım gibi birçok sanatçı ile düetleri bulunan Cem Adrian konserde, “Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım”, “Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti”, “Essentials / Seçkiler”, “Emir” ve “Kayıp Çocuk Masalları” adlı albümlerinden sevilen şarkılarını dinleyicileriyle birlikte söyledi.
Yugoslav kökenli bir ailenin çocuğu olan Cem Adrian, ses telleri normal bir insanın 3 katı uzunluğunda olup, sesi 7 oktavlık bir aralığa sahipken, bunun yaklaşık 4.5-5 oktavlık bölümünü şarkı söylerken kullana-biliyor. Cem Adrian, sahne soyadını doğduğu ve büyüdüğü Edirne şehrinin antik çağlardaki ismi olan Hadrianoupolis’ten esinlenerek aldığını söyledi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti