Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP 5 ana başlıkta propaganda yapıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)
CHP 5 ana başlıkta propaganda yapıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti Kocatepe Gazetesi mensuplarını ziyaret ederek yürüttükleri seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.
DEMİRKIRKAN
SIRALAMADA DEĞİLDİ
CHP 4’ncü sıra Milletvekili adayı Av. Ramazan Akgöz, Atatürk’ün partisi CHP’den milletvekili adayı olmayı en büyük şeref addedenlerden biri olduğunu söyledi. Milletvekili adaylığı sıralamasında birinci ya da sonuncu olmanın önemli olmadığını önemli olanın aynı çizgide mücadele ruhunu kaybetmemek olduğunu söyleyen Akgöz, “Ben inandığım dava uğruna sıralamada yer almasam da geçmiş dönemlerde bu mücadeleyi verdim” dedi. CHP İl eski Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan’ın milletvekili adaylık sıralamasına girmediğini dolayısıyla çekilmesi gibi bir durumun olmadığına değinen İl Başkanı Savaş Erdoğan, “Sayın Kemal Demirkırkan İl Başkanlığı yapmış bir kişi olarak belli bir sırada olması gerektiğinden sıralamaya alınmadığı genel merkez tarafından söylenildi. Afyon’da bilindiği üzere 15’liler olayı vardı. Birinci sıra adayımız belliydi” diye konuştu.
“İNCE AFYON’DA SİNERJİ YARATTI”
CHP İl Başkanı Savaş Erdoğan, 25 Mayıs Cuma akşamı CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Afyonkarahisar mitingi akabinde 28 Mayıs Pazartesi günü İYİ Parti Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in mitingini değerlendirdi. CHP mitinginin başarılı olduğunu net olmamakla birlikte yaklaşık 10 bin katılımın sağlandığı güzel bir miting gerçekleştirdiklerini dile getiren Erdoğan, “Net rakamlandırma yapılamasa da yaklaşık 10 binden fazla katılımcı vardı. Muharrem İnce’nin Afyonkarahisar’da taban bazında bir sinerji yarattığını gördük. Biz mitingimize katılımdan mutluyuz. Pazartesi günü Sayın Akşener’in mitingi oldu. Katılımın bizim ki kadar olmadığını gözlemledik. Bunu şöyle değerlendiriyorum; mitingin öğlen saati olması çok etkiliydi. Bizim mitingimiz 17.30 gibi başladı. Akşamüzeri ve hafta sonu olması avantajlıydı. Biz çok iyi organize olduk. Başarıda onun da etkisi muhakkak var. Hiçbir olumsuzluk yaşanmadı. Geçmişten gelen tecrübeler olduğu için bununla ilgili komisyonumuzu hemen oluşturup gerekenleri yaptık” şeklinde konuştu.
“AK PARTİLİLER VE
ÜLKÜCÜLERDEN DE OY İSTİYECEĞİZ”
24 Haziran seçimlerini “Ülkenin var oluş, yok oluş seçimi” olarak gördüklerini dile getiren Savaş Erdoğan, “Hepimiz ülkemizin çıkar ve menfaatleri için mücadele ediyoruz. Ülkemizin menfaati için oy kullanılması gerekiyor. Bu nedenle bizler AK Partililerden de, ülkücülerden de oy isteyeceğiz. Hepimizin ortak noktası ülkemizin çıkarları doğrultusunda 24 Haziran seçimlerinde oy kullanmaktır. Ekonomik sıkıntıları, eğitimde ki sıkıntıları hep birlikte yaşıyoruz. Toplumumuz mutlu değil. Trafikte bile sürekli gerginiz. Tüm bunlar birdenbire olmadı. Toplum psikolojisi birden bozulmadı. 16 yıldır yavaş yavaş bu hale getirildik” ifadelerini kullandı.
TÜM TEŞKİLAT SAHAYA İNDİ
Seçim Koordinasyon Merkezi’nde adayların saha çalışmalarının koordine edildiğini, merkezin başında İl Sekreteri Halil Albayrak’ın olduğunu kaydeden Erdoğan şöyle konuştu: “Sadece milletvekili adaylarımız değil, bu çalışmada eski İl Başkanlarımız, eski Milletvekillerimiz, eski İlçe Başkanlarımız, Kadın ve Gençlik Kollarımız adaylarımızla birlikte sahaya indiler. Tüm ilçelerde bir çalışma programı düzenleniyor. Partimizin seçim bildirgesi de malum. Halkımıza inerek tüm bunları açıklamaya devam edeceğiz. Fanatizmden yana değiliz. İnsanlar her dönemde takım tutar gibi parti tutmamalı. Fanatizmden vazgeçmeli. 24 Haziran’dan sonra ülke farklı bir boyuta girecek. Bunun görülmesi lazım. Tek adam rejimi gelecek. Bununla beraber 500 milyar doları aşan bir borcumuz var. Tefecilerden aldığımız 150 milyar dolar para var. 650 milyar TL ödediğimiz Türkiye içinde faiz paramız var. Bunun yanında üretim yok hep tüketen bir toplum haline geldik. Bir şekilde insanlarımıza bunların anlatılıp bu doğrultuda fanatik şekilde oy vermemelerini sağlamamız gerekiyor. Onun için ciddiyetin farkındayız olayı önemsiyoruz”
“SİYASETİ BEŞ NOKTADA
GÖTÜRÜYORUZ”
CHP 4’ncü sıra Milletvekili adayı Av. Ramazan Akgöz, partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hafta sonu başkentte bir aday tanıtım toplantısı düzenlediğini söyledi. CHP’nin seçimde neleri hedeflediği konusunda bir beyanname yayınladığını kaydeden Akgöz şunları söyledi: “Beş nokta üzerinde siyasetimizi halkın önüne götürmeye ve tercihleri noktasında onlara beğendirmeye çalışıyoruz. Bu beş noktada 16 yıldır Türkiye de bozulmuş olan ama çok can alıcı noktada AK Partinin bundan sonra başarılı olma şansı olmadığı görülüyor. Bu parti her ne kadar mütedeyyin, milliyetçi, muhafazakâr olduğunu söylüyor ise de yapılan bu işlemlerin pek de bu söylemlerle örtüşmediği görülmektedir. Bunlardan sadece bir tanesi Türkiye de allak, bullak olan eğitim sistemidir.”
EĞİTİM ÖNCELİKLİ KONU
Öğretmen kökenli bir hukukçu olduğunu söyleyen Ramazan Akgöz, Türkiye de en çok programı değişen bakanlıklardan bir tanesinin de Milli Eğitim Bakanlığı olduğunu söyledi. Akgöz sözlerine şöyle devam etti: “Devlette devamlılık esastır. Milli Eğitim gibi milli bir konuda da istikrar çok önemlidir. Çağdaş, demokratik, Atatürkçü bir anlayışla eğitimi düzenleyeceğiz. Akla bilime dayanan bilimsel bir eğitim planlıyoruz. Türkiye eğitimde dünya sıralamasında son derece gerilerdedir. Afyon’da da eğitim konusunda ön plana çıkılmasını arzu ediyoruz. Burada ki evlatlarımızı diğer illerle yarışır bir hale getirmeliyiz. İnsanlarımıza bunları anlatacağız. Fırsat eşitliği ile ekonomiyi sıkıntı olarak yaratmayacağız. Sosyal barışı da son derece önemli görüyorum. Kürt, Türk, Alevi, Sünni gibi ayrıştırmanın Türkiye’ye hiçbir yararı yoktur. Bunu rehabilite etmek istiyoruz.”  Ziyarette; CHP 4’ncü sıra Milletvekili adayı Av. Ramazan Akgöz, CHP İl Başkanı Savaş Erdoğan, İl Sekreteri Halil Albayrak, İl Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Caner hazır bulundu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti