Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çılgın aşık kendine sıktı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Çılgın aşık kendine sıktı

Diyarbakır’da tanıştığı genç kızın Afyonkarahisar’daki ailesinin evine gelen çılgın aşık “Seviyorum” diye bağırıp tabanca ile kendi kendini yaraladı

Sevdiğini iddia ettiği kızın evinin önüne gelen çılgın aşık, talepleri reddedilince tabanca ile ateş ederek kendisini yaraladı.
Dün saat 11.00 sıralarında Emniyet Müdürlüğü arkasında meydana gelen olayda 1986 Diyarbakır doğumlu olan Murat Azat isimli şahıs Diyarbakır’da iken tanıştığını ve sevdiğini iddia ettiği kızın ailesinin evinin önüne geldi.Kızın ailesi ile yaptığı görüşmede olumsuz cevaplar alan Murat Azat belinden tabancasını çekerek göğsüne dayadı ve “Onunla konuşamazsam kendimi öldürürüm” diye tehditler savurmaya başladı. Emniyet Müdürlüğü’nün hemen yanındaki olay yerine çok kısa sürede müdahalede bulunan polis ekipleri Murat Azat’ı ikna et-meye çalıştılar. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Musa Sürer, Murat Azat ile konuşarak silahını bırakması konusunda ikna etmeye çalışırken, Murat Azat yüksek sesle bağırmaya başladı. “Seviyorum ben onu. Namussuz değilim. İnsan namusu için yaşar. Bir kez sesini duyayım. Seviyorum” diye bağırırken göğsünün sağ tarafına dayadığı silahını ateşledi. Omuzunun hemen altından yaralanan Murat Azat yere düşerken polisler silahı elinden aldılar. Olay yerine çağrılan 112 ambulansı ilk müdahalenin ardından Murat Azat’ı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne götürdü. Murat Azat’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Olay yerinin hemen yanında bulunan Ticaret Borsası İlköğretim Okulu’nun öğrencileri meraklı gözlerle olan biteni izlerken, polisler öğrencilerin olayı görmemeleri için çaba harcadılar.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti