Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuklarına spor salonu bulamadı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Çocuklarına spor salonu bulamadı

Afyonkarahisar’da “Spor yapmak istiyoruz, çok mu?” sloganıyla tek kişilik eylem başlatıldı. Kule Tramplen Atlama branşındaki iki milli sporcunun, antrenman yapamadığını belirten Osman Keskin, sesini duyurmak için Ankara’ya yürüyüş başlattı

Kule Tramplen Atlama branşında iki Afyonkarahisarlı milli sporcular, Toprak Berat Keskin ile Yaprak Selin Keskin’in çalışacak salon bulamaması nedeniyle tek kişilik eylem başlatıldı. Milli sporcuların babası ve bağlı bulundukları Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor Kulübü Dernek üyesi Osman Keskin, Afyonkarahisar’da Anıtpark önünden Ankara’ya yürüyor.
Derdini siyasilere anlatacak
17 yaşındaki Toprak Berat Keskin ile 12 yaşındaki Yaprak Selin Keskin’in jimnastik ve atlama çalışması yapması için 2 buçuk senedir hemen hemen tüm yetkililerin kapısını çaldıklarını belirten Osman Keskin, “Spor yapmak istiyoruz, çok mu” sloganıyla Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a durumu iletmek istiyor.
“Tüm yetkililerle görüştük sonuç alamadık”
Afyonkarahisar’da 11 spor salonu bulunduğunu, çalışma teleplerinin 11 salondan da geri çevrildiğini belirten Keskin, “2 buçuk yıldan beri Gençlik Ve Spor İI Müdürlüğünden, son bir haftadan beridir de Afyonkarahisar’da bulunan bütün yetkililerle görüşerek sıkıntılarımızı, ve Tarmplen Takımımız ve milli sporcularımızın çalışabileceği bir salon ihtiyacımızın olduğunu, bu salonların Afyon’da var olduğunu, ama bir türlü, bu sporculara çalışma saatinin, spordan sorumlu yetkililer tarafından/türlü bahaneler ve salonların dolu olduğu gerekçe gösterilerek verilmediğini aktardım. Ama ne yazık ki, sporda sarf etmemiz gereken enerjinin misliye fazlasını sarf etmeme rağmen, Afyonkarahisar’da sorunumuza çözüm üretilememiştir” dedi.
“Bir çok derece aldık”
Bazı kişilerin Afyonkarahisar’dan başarılı sporcu çıkmayacağı yönündeki görüşlerini geçersiz kıldıklarını söyleyen Keskin, “Atlama takımımızın 2010 yılında erkeklerde Türkiye l’incilik takım halinde de Türkiye 3’üncülük Kupası’nı Afyon’a getirdiğini, son 3 yıldan beri de en kötü derecemizin 2’ncilik olduğunu hatırlatmam gerekti. Biz inandık. İmkanlarımızın olmamasına rağmen bulduğumuz her yerde her boş alanda çalıştığımızı, Afyonkarahisar’ın ismini hem yurt içinde hem yurt dışında en iyi şekilde duyurduğumuzu biz takım halinde Afyonkarahisar için elimizden gelenden fazlasını yaptığımızı, yapmaya da devam edeceğimizi gerektiğini aktardım. Sonuç alamadım” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti