Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Vali Balkanlıoğlu’na ziyaret

Bu haberin fotoğrafı yok
Cumhuriyet Halk Partisi'nden Vali Balkanlıoğlu'na ziyaret

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurul sonrası göreve gelen Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler

Ziyarete CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Demirkırkan, Enes Çiğiltepe, Yusuf Demir, Özgür Topsakal ve Fatma Akyıldız’da katıldılar.
Ziyaret sırasında konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, devlet memuru olarak siyasi partilere eşit mesafede olmak zorunda olduklarını belirterek, Afyonkarahisar’da siyasi parti temsilciliklerinin gayet uyumlu ve birlik beraberlik içerisinde çalıştıklarını belirtti. Afyonkarahisar’a hizmet yarışında olan tüm siyasi parti yöneticilerine ve üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen Vali Balkanlıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevine yeni seçilen Yalçın Görgöz ile yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.
Vali Balkanlıoğlu, İl Başkanı Görgöz ve Yönetim Kurulu üyelerine, her zaman fikir görüş ve önerilerine açık olduğunu söyleyerek, kendisini makamında her daim ziyaret edebileceklerini söyledi. Vali Balkanlıoğlu en kısa sürede CHP İl Başkanlığına da bir ziyaret gerçekleştireceğini söyledi. Ziyaret sırasında konuşan CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz ise samimi karşılamalarından dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür etti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti