Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Daha baskın ve farklı bir MHP görülecek”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)
“Daha baskın ve farklı bir MHP görülecek”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, yönetim kurulu üyeleri İsa Güven, Şenol Yenidemirci, İl Genel Meclisi Üye Adayları Ahmet Zeki Ertürk, Ahmet Yıldırım ve Ahmet Alp gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.
“MHP’NİN GEÇMİŞTEN GELEN AĞIRLIĞI VAR”
MHP Merkez İlçe Başkanı F. Fevzi Kartal ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, İl Genel Meclisi ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ve çalışanlarını ziyaret etmekten memnun olduklarını söyledi. MHP’nin geçmişten beri Afyonkarahisar’da ağırlığının olduğunu belirten Kartal, “İnşallah güzel çalışmalarımız olacak. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucu kazanımlarımız doğrultusunda hedeflerimizi paylaşacağız. 31 Mart seçimleri sonrası Afyonkarahisar’da MHP şaha kalkacak. Kocatepe Gazetesi de gerek camiamız adına gerekse Afyonkarahisar adına önemli hizmetleri olan köklü bir gazetedir. Kocatepe Gazetesi’ni yakından takip ediyoruz, faaliyetlerinden memnunuz.” dedi.
“AFYON’DA EN ÇOK
 ADAYI MHP ÇIKARDI”
MHP İl eski Başkanı İl Genel Meclisi 1. Sıra Üye Adayı Ahmet Zeki Ertürk, Afyonkarahisar basınında önemli yeri olduğunu vurguladığı Kocatepe Gazetesini 31 Mart yerel seçimleri sürecinde ziyaret etmek istediklerini söyledi. 31 Mart Mahalle İdareler Genel Seçimleri için tüm adaylarla birlikte bir seçim kampanyası içerisinde olduklarını dile getiren Ertürk, “Merkezde Belediye Başkan Adayımız Fatih Çetinkaya ile birlikte çeşitli ziyaretler yapıyoruz. Allah’a çok şükür teveccüh görüyoruz. Çünkü hükümetin bir takım uygulamaları sektörel bazda değerlendirmelere baktığımızda özellikle hayvancılık ve tarımla uğraşanların gerçekten mağdur olduklarını gözlemliyoruz. Bunu bize ifade de ediyorlar. Vatandaşlar bir şekilde mağduriyetler yaşayınca bazı alışkanlıkları da değiştirme gereği hissedebiliyor. O nedenle zannediyorum ki siyasi tercihlerinde bu dönemde farklılaşmalar olacak. MHP’ye daha fazla teveccüh gösterecekleri kanaatindeyim. İnşallah biz MHP olarak insanımıza hizmet etmek için göreve talibiz. Bunun için arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz gayret ediyoruz. Afyon’da en çok aday çıkaran parti MHP’dir. Birbirine bağlantılı olarak Belediye Başkanlığında elde edilen başarının İl Genel Meclisine de yansıyacağını biliyoruz. Onun için diyorum ki inşallah MHP olarak en az 4 İGM üyesi çıkarırız. Biz elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Vatandaş tercihini ortaya koyacak, Allah da takdir edecek. Hem il hem de ilçe teşkilatımızın hem de Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın önemli katkıları bulunmaktadır.” şeklinde konuştu.
“EGE’NİN YILDIZI AFYON BU İSE PES”
Köylerde bir çok eksik bulunduğunu göreve seçilmeleri halinde adalet ve eşitlik ilkesi ile aciliyet durumuna göre hizmet etme anlayışı ile hareket edeceklerini aktaran Ertürk, “Afyon Ege’nin yıldızı olarak tanımlanmıştı. Yıldız bu ise pes yani. Bu mesele siyasetle çözülemez. Allah nasip ederde seçilirsek Özel İdare marifetiyle gidecek hizmetleri sadece MHP’li Belediyelere aktarmayacağız. Aciliyet, eksik ve ihtiyaç nerede ise oraya hizmetleri yönlendireceğiz. Bu bizim hizmet felsefemizdir. Partimizin Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim, sonrada ben’ Bu hepimiz için bir düsturdur. Eğer Afyon hizmetlerine partizanca bir yaklaşımla bakarsanız çuvallarsınız. Çünkü biz öncelikle Allah rızası için hizmet edeceğiz. Para pul derdinde değiliz. Afyon’da ki vatandaşlarımızı seviyoruz.  Görev nasip olursa farklı ve baskın bir MHP göreceğiz.”
“ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİN SİYASİ
MALZEMESİ YAPILMASI ÜZÜCÜ”
Ertürk, yakın zamana kadar yol arkadaşlığı ya da dava arkadaşlığı yapan isimlerin başka partiyi tercih etmeleri ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’nın aktif siyasetteki tercihini yorumladı. Ertürk şöyle konuştu: “Siyasi rakiplerimizle ilgili bir şey söylemek istemem. Çünkü onları kendi partileri takdir ederek vatandaşımızın önüne koymuş. Bu niye böyleydi de böyle oldu diyecek değiliz. Ancak bir şeye üzüldüm. Şehit aileleri ve gazilerimizin siyaset malzemesi yapılmasına üzüldüm. Maalesef o derneğimizin halen Şube Başkanlığını yürüten Sayın İsmail Kumartaşlı’nın görevini bırakmadan bir siyasi partiden aday olması vahamettir. Partiler ve siyaset üstü olması gereken hassas bir camianın temsilcisi bu görevini sürdürürken etik olan dernek başkanlığından siyasete temsil noktasında katıldığı için istifa etmeliydi. Yasa dışında ahlakın da dışında bir de bunun vicdani boyutu var.”
“BİZİ TERK EDENİN DAVA
 ARKADAŞLIĞI KALMAZ”
Eski yol ya da dava arkadaşı olarak tanımlanabilecek isimlerin MHP’den sonra başka parti tercihine yönelik düşüncesi sorulan Ertürk şunları söyledi: “Sayın Kumartaşlı da dahil başkalarının siyasi tercihleri bizi ilgilendirmez. Ona sadece durumun hassasiyet yüksekliği nedeniyle değerlendirmede bulundum. Geçmişte MHP çatısı altında bulunmuş olanlarla ilgili olarak ise, bizi terk edenin zaten dava arkadaşlığı kalmaz. Sayın Genel Başkanımızın çağrısı ortadadır. Sayın genel Başkanımız  ‘Ülkücü oldukları halde herhangi bir sebeple bize küskün, kırgın olup da ayrı kalanlar yaptıklarına nadim olmuşlarsa biz helalleşmeye hazırız’ demiştir. Bu meseleye dava arkadaşlığı olarak bakanların bu çağrıya kulak vermeleri lazımdı. Gelmediklerine göre artık dava arkadaşlığı söz konusu olamaz. Zaten aynı davayı da takip etmiyoruz. Biz Türk Milleti’nin yüzde 70’lik sosyolojik tabanına hitap eden bir ittifak oluşturduk. Cumhur İttifakının yüzde 70’lik sosyolojik bir tabanı var. Partilerimizin hüviyetini muhafaza ederek bu ittifakı oluşturduk. Bizler ayrı birer partiyiz. Aynı parti olmadık ama aynı kaynaktan besleniyoruz. Çünkü hitap ettiğimiz zümre aynıdır. Toplumun huzurunda iki Genel Başkan şeffaf bir şekilde ‘Biz Cumhur İttifakını’ kurduk dediler. Yeni Kapı’da oluşan ruhu siyasi olarak parlamentoya da taşıyacağız diyerek rejim yerinde durarak hükümet etme sistemini değiştirdiler. Peki, öbürleri ne yaptılar? Bizim ortak taraflarımız var. En azından hedef kitlemiz aynıdır.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti