Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diş sağlığı merkezinde süreç başladı

Bu haberin fotoğrafı yok
Diş sağlığı merkezinde süreç başladı

Daha sağlıklı ve modern şartlarda ağız ve diş sağlığı hizmeti verileceğini kaydeden Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, bu anlamda sürecin başladığını açıkladı

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin daha iyi şartlarda en iyi hizmeti vermesini amaç edindiklerini belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, çalışmaların devam ettiğini bildirdi.
A blok tadil edilecek
İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin çok uygun olmayan şartlarda hizmet verdiğini bu nedenle merkeze yönelik bir çalışma yapıldığını kaydetti. Afyon Devlet Hastanesi’nin taşınması akabinde eski taş bina A bloğa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin taşınması için ön izin aldıklarını kaydeden Dr. Yemenici; “Bu doğrultuda çalışmalarımızı başlattık. Orası bir hastane olarak yapldığı için Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak kullanacağımızdan tadili gerekiyor. Bununla ilgili bir ihale yaptık. İhale kapsamında iç düzen, deprem tahkiki, gerekirse güçlendirme ve tadilat projesi dediğimiz çalışmalar söz konusu. Bu tadilatla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini daha uygun duruma getireceğiz. İhalemizi yaptık. İhaleyi kazanan firmaya o binayı şu anda teslim ettik. Ora ile ilgili çalışmalar kapsamında zemin etüdü, deprem tahkiki, gerekirse güçlendirme projesi yapılacak. Daha sonra odaların düzenlenmesi, oda tadilat çalışmaları yapılacak. Tüm bunlar bittikten sonra iç dizayn içinde bir yapım ihalesi gerekir. O yap/ıldıktan sonra Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nin taşınma işlemi gerçekleşmiş olacak.” dedi.
Şimdilik taşınma yok
Yeni hastane binasının geçici kabul aşamasında bulunduğunu geçtiğimiz günlyerde gelen bir heyetin incelemeler yaptığını aktaran Dr. Necip Yemenici şöyle konuştu: “Heyet incelemeler yapıp, tespit ettiği eksikliklerin giderilmesini müteahhit firmaya söyledi. Firma bunu tamamladıktan sonra ekip tekrar gelip bakacak. Bu süreç bittikten sonra hastanemizin taşınmasıyla A blok ancak müsait olacak. Şu anda Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin oraya taşınmasıyla ilgili bir şey söz konusu değil. Ama bu süreç devam ediyor. İnşallah yakında ilimiz konforlu güzel bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine kavuşmuş olacak.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti