Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doğru haber için iyi araştırma yapmalısınız

İl Milli Eğitim Müdürü
Doğru haber için iyi araştırma yapmalısınız

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hikmet Tuncer’in de hazır bulunduğu ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İlknur Tutumlu, Müdür Yardımcıları Mustafa Akgül, Emine Güneş ve Ferhat Yavaş ile okul hakkında istişare etti.
KENDİNİ GELİŞTİREN
KİŞİLER AKILDA KALIR
Ziyareti sırasında Gazetecilik Alanı sınıfını da inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, öğrencilere okudukları bölümün önemini anlattı. Yalçın, “Doğru haber yazmak için çok araştırma yapmanız gerekiyor. Bu bölümde haberin doğru yazılması için neler yapılacağını öğreneceksiniz. Hepinizi, basın kuruluşlarında, iyi yerlerde görmek istiyoruz. Birçok muhabir vardır, ama akılda kalan ve ismi bilinen muhabirlerin sayısı azdır. Bu muhabir ve gazeteciler, kendini geliştiren kişilerdir” diye konuştu.
ÇOK OKUMAK, İFADEYİ ZENGİNLEŞTİRİR
Öğrencilerin çok okuması gerektiğine dikkat çeken Yalçın, “Gazetecilik, çok okumayı gerektiren bir meslek. Çok okursanız, bilginiz artar, kendinizi daha iyi ifade edersiniz. Neler okuyabilirsiniz? Necip Fazıl Kısakürek’i, Ömer Seyfettin’i, Türk Klasikleri’nin yanı sıra Batı Klasikleri’ni de okuyabilirsiniz” dedi. Milli Eğitim Şube Müdürü Hikmet Tuncer de öğrencilere Cahit Zarifoğlu’nu okumalarını önerdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti