Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ece Mumay doğum gününü Sandıklı’da kutladı

Sandıklı Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Sandıklı Termal Turizm Festivali”nin 4. gününde şarkıcı Ece Mumay sahne aldı. Mumay, 25’nci doğum gününü Sandıklı ilçesinde kutlayıp, SMA hastası Azra bebeğin tedavisi için 20 bin TL bağışta bulundu

Sandıklı Belediyesi tarafından geleneksel

 

12 Ağustos 2023 Cumartesi günü Millet Bahçesinde düzenlenen program kapsamında ilk olarak Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTD) Başkanlığı tarafından yurt genelinde organize edilen “Rafadan Tayfa”  ocuk gösterisi sahne aldı.

Çocuklar tarafından ilgiyle takip edilen gösterilerin ardından, yurt dışında yaşayan DJ Akif Andal, tarafından bir sahne performansı sergilendi. DJ Akif Andal’dan sonra, Doğukan Alsay’ın sahne şovu katılımcılardan tam not aldı. Gecenin sonunda şarkıcı Ece Mumay ve orkestrası konseriyle tamamlandı. Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Mumay’a çiçek ve plaket verdi. Mumay’a sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi. Ece Mumay, 25’nci yaş gününe Sandıklı ilçesinde sürpriz bir doğum günü kutlaması ile girmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Mumay, Sandıklı ilçesinde SMA hastası Azra adlı bebeğe destek amaçlı 20 bin TL bağışta bulundu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti