Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efeler’den Çoban’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

29 Ekim tarihinde başlayacak
Efeler’den Çoban’a ziyaret

29 Ekim tarihinde başlayacak sezon öncesi çalışmalarla ilgili bilgi veren Afyon Belediye YÜNTAŞ Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, sezona galibiyetle başlamayı hedeflediklerini kaydetti.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın kendilerine büyük destek verdiğine dikkat çeken Aydoğan, Başkan Çoban’a şükranlarını sundu.
Afyon Belediye YÜNTAŞ Gençlik ve Spor Kulübü Yeni Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise takım, teknik heyet ve yönetim kurulu üyelerine yeni sezonda başarılar diledi. Afyon Belediyespor Kulübü iki branşta mücadele ettiği takımları ayırdı. Basketbol takımının ismi Afyon Belediyespor olarak kalırken, Voleybol Takımının ismi ise Afyon Belediye YÜNTAŞ Voleybol olarak belirlendi. Yeni kulüp  mücadelesine Efeler Ligi’nde devam edecek. Bu sezon ilk kez mücadele edeceği Efeler Ligi’nde kalıcı olmayı hedefleyen Afyon Belediye YÜNTAŞ Gençlik ve Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

 

Afyon Belediye YÜNTAŞ Voleybol Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:
Kulüp Başkanı: Abdullah Aydoğan
2. Başkan: Şükrü Balık
Muhasip: Mustafa Türkmen
Üye: Hasan Altunkalem
Üye: Burhan Kınay

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti