Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitim Bir-Sen Isparta’da toplandı

EğitimBir-Sen 13. Bölge Toplantısı

EğitimBir-Sen 13. Bölge Toplantısı Afyonkarahisar, Isparta, Antalya, Burdur, Uşak ve Denizli teşkilatlarının katılımı ile Isparta’da yapıldı

 

Sendikal çalışmaların ve eğitim gündeminin konuşulduğu, istişarelerin yapıldığı, eğitim programlarının gerçekleştirildiği toplantıya şube başkanları, yönetim kurulları, denetleme ve disiplin kurulu üyeleri, ilçe temsilcilik yönetimleri ve kadın komisyonları katıldı. Isparta’da gerçekleştirilen toplantıda Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube; il yönetim kurulları, denetleme ve disiplin kurulu üyeleri, ilçe yönetimleri ve kadın komisyonu üyeleri tam kadro yer aldı.
Eğitim Bir-Sen 13. Bölge Toplantısında Nevzat Öylek, Hüseyin Rahmi Akyüz ve Said Ercan birer sunum yaptılar. Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, toplantıda okullarda okutulan ders kitapları, Akademik Düşünce, Eğitim ve Medeniyet Öğrenci Topluluğu’nun (ADEM) çalışmaları Yedi Bölgede Yedi Güzel Adam Kütüphanesi projesi, Bir Bilenle Bilge Nesil projesi ile ilgili çalışmalar hakkında konuştu.
Toplantı sonunda Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa Arslan ve Kadın Komisyonu Başkanı İlknur Tutumlu katılım belgelerini Genel Başkan Ali Yalçın’ın elinden aldılar.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti