Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitim-Sen, eylemin engellenmesine tepkili – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Eğitim-Sen, eylemin engellenmesine tepkili

Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi Mali Sekreteri Adem Gülmez, Eğitim-Sen’in Ankara’da 4+4+4 modeline karşı yapacağı eylemin hukuk dışı yollarla engellendiğini belirtti

Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi Mali Sekreteri Adem Gülmez, 4+4+4 sistemine karşı olma gerekçelerini dile getirecekleri eylemin, hukuk dışı yöntemlerle engellendiğini kaydetti. Gülmez, “4+4+4 olarak bilinen İlköğretim ve Eğitim Kanunu ve 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikalarında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı’na karşı tepkilerimizi demok-ratik-meşru bir biçimde ifade edebilmek için Ankara’da yapacağımız basın açıklaması hukuk dışı bir biçimde engelleniyor” dedi.
Gülmez, “İçişleri Bakanı’nın yayınladığı genelgeyle iller adeta polis ablukasına alındı. Arkadaşlarımızın illerden çıkışı engelleniyor. Adana’da 85 arkadaşımız baskıyla, zorla gözaltına alındı. İzmir, Aydın, Balıkesir, Manisa, Kocaeli, Bursa, Malatya, Batman, Urfa, Konya, Hatay, Zonguldak, Tokat, Afyon gibi birçok ilden arkadaşlarımızın çıkışları engellendi, anayasal hak olan seyahat etme özgürlüğü ayaklar altına alındı.” diye konuştu. Gülmez, Afyonkarahisar’dan yola çıkan Eğitim-Sen üyelerinin kendi imkanlarıyla Ankara’ya ulaştığını bildirdi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti