Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ekonomik sıkıntı, üretim ve istihdamla atlatılacak”

Bu haberin fotoğrafı yok

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclisi’nin Eylül ayı olağan toplantısı, ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci’nin yönetiminde gerçekleştirildi.
Toplantının birinci gündem maddesinde ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, açılış konuşması yaptı. Merdivenci, “Eylül ayı olağan Meclis toplantımıza hepiniz hoşgeldiniz. Bildiğiniz gibi ülkemiz ekonomik yönden oldukça sıkıntılı günler geçiriyor. İnşallah üreten ve istihdam sağlayan siz değerli sanayicilerimiz ve tüccarlarımız sayesinde bu sıkıntılı günleri en kısa sürede atlatacağız” dedi.
Merdivenci, her Meclis oturumunda kurum ve kuruluşların sunumuna yer verdiklerini belirterek “Sizler için her Meclis toplantısında bir sunum planlıyoruz. Bu sunumun Meclis üyelerimiz için yararlı olduğunu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.
ZEKA SAĞLIK TURİZMİ PORJESİ YÜRÜTÜYOR
Açılış konuşmasının ardından Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Afyonkarahisar Yatırım Destek Ofisi Uzmanı İbrahim Altıntaş, ZEKA’nın faaliyet ve destekleri hakkında Meclis üyelerini bilgilendirdi.
Altıntaş, Afyonkarahisar merkezli, fizik tedavi ve rehabilitasyon odaklı, sağlık turizmini geliştirmek ve yaygınlaştırmayı hedefleyen bir proje yürüttüklerini belirtti. Altıntaş, proje ile hastane ve konaklama tesislerinde sağlık turizmi için gerekli akreditasyonu sağlamayı amaçladıklarını kaydetti.
POĞAÇA-SİMİT  FİYATLARI TARİFESİ KABUL EDİLDİ
Daha sonra toplantının 2,3,4’üncü gündem maddelerinde yer alan 2018 Ağustos ayı karar özetleri oybirliğiyle onaylanırken, 2018 Ağustos ayı hesap hülasası oybirliğiyle tasdik edildi. Öte yandan poğaça-simit azami fiyat tarifeside oybirliğiyle kabul edildi. Toplantının beşinci gündem maddesinde ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Sait Evrenkaya, ATSO Yönetim Kurulu’nun 2018 Ağustos-Eylül faaliyetleri hakkında Meclis üyelerini bilgilendirdi. Bu madde çerçevesinde ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, güncel gelişmeleri değerlendirdi. Meclis toplantısında Serteser’in değerlendirme yaptığı bölüm, basına açık olarak devam etti.
MECLİS ÜYELERİ GÖRÜŞLERİNİ DİLE GETİRDİ
Toplantının altıncı gündem maddesi olan Dilek ve Temenniler bölümünde ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, ATSO Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi Mustafa Özer, ATSO Meclis Üyeleri Ali İhsan Çiloğlu, M. Önder Artuk, Mustafa Kocaşaban ve Mesut Tabak görüşlerini dile getirdiler. Toplantı Dilek ve Temenniler bölümünün ardından sona erdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti