Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Elibol, çalışmalarıyla dikkat çekiyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Elibol, çalışmalarıyla dikkat çekiyor

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, 2009’daki yerel seçimlerden bu yana yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor

Sandıklı’daki sıcak su kaynaklarını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışan Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, 1994 yılından bu yana toplam 4 bin 248 abonesi olan şirkete yaptığı başarılı çalışmalarla kısa sürede bin 900 yeni abone kazandırmış, 2010-2011 yılı ısıtma projesinde hedeflenen 2 bin 530 abonelikle bu sayıyı 4 bin 430’a çıkarmak için mücadele ediyor. Sokaklarının şantiyeye döndüğü ilçede devam eden çalışmalar sona erdiğinde Elibol, 16 yılda diğer Başkanların yaptığını 20 ayda gerçekleştirmiş olacak. Isıtmada kullanılan sıcak suyun temini için 2 sıcak su kuyusu açan Elibol, yeni ve eski abonelerin ısınmada sorun yaşamaması için 3 yeni ısı merkezi yaptı.
Kısa sürede yapılan başarılı çalışmalarla uzun yıllardır zarar eden Sanjet A.Ş.nin 2011 yılında kara geçmesi hedefleniyor.
Termal turizme çok önem veren Elibol, kaplıcada yaptığı yeniliklerle ve Kaplıcanın vizyonunu değiştirecek projelerle Hüdai Kaplıcaları’nın rakiplerinden bir adım önde olmasını sağlıyor.
Kaplıcadaki otellerin, apart dairelerin, umumi ban-yoların tadilatı ile kaplıcada çalışmaları başlatıp depo olarak kullanılan 4 umumi banyoyu tekrar faaliyete geçiren Elibol, hazırladığı Kaplıca Çayı Dere Islahı ve Peyzaj Projesi ile Sandıklı’ya çağ atlatmayı hedefliyor. Hüdai Kaplıcalarında bitmek üzere olan yeni kür merkezi ve yeni restaurantın yanı sıra, yapılan yeni iş-yerleri, Kaplıca içerisindeki yol çalışmaları, sıcak su şelalesi, çevre düzenlemesi ve içerisinde go-kart pistinin, çocuk oyun gruplarının, açık hava fitness aletlerinin, kamelyaların olduğu ve gelen vatandaşların su bisikleti ile dolaştığı yeni park Elibol’un kısa sürede Kaplıcalara yaptığı yenilikler olarak göze çarpıyor.
Kaplıca elektrik sistemini yenileyip yeni soğuk su kuyusu açan Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol’un, Hüdai Kaplıcası yolunu genişletmek için hazırladığı projesi onaylanırken, Kaplıca Çayı Dere Islahı ve Peyzaj Projesi’nin çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını belirtildi.
Göreve geldiği günden bu yana ilçesini her alanda marka kent yapma yolunda çalışan Elibol, Çevre ve Orman Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu’nun Belediye’yi ziyareti sırasında Kent Ormanı Projesi’nin sözünü aldı. Eski çöplüğün ıslahı çalışmaları başlarken bu alanın ağaçlandırılması hedefleniyor. İlçede ağaçlandırmaya ve yeşil alana çok önem veren Elibol, 17 ayda toplam 12 çocuk parkını hizmete açtı.
Sandıklı’da atıl vaziyette bulunan binayı itfaiye binasına dönüştüren Elibol, bölgedeki en modern itfaiye binalarından birisini ilçeye kazandırdı. İlçenin coğrafi konumunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışan Elibol, yol turizminden faydalanmak için anayol güzergahına 12 yeni işyeri yaptı. İlçenin önemli gelir kaynaklarından olan patates üreticilerinin mağdur edilmemesi, belediye gelirlerinin arttırılması için Hal Müdürlüğü kuruldu ve Toptancı Hali Binası yapıldı.
İlçedeki soğuk ve sıcak su kuyularında ki su rezervlerinin kontrolünün yapıldığı, su miktarlarının her an gözlendiği su otomasyon sistemini ilk kez Sandıklı’ya kuran Elibol, uyguladığı tasarruf tedbirleriyle33 trilyonla devraldığı belediyenin yaklaşık 4 trilyon borcunu ödedi aynı zamanda büyük yatırımlara imza attı.
İlçeyi hak ettiği yere getirmek için çalışan Belediye Başkanı İsmail Elibol, Sandıklı’ya gelen yatırımcılara elinden gelen tüm desteği veriyor. Elibol’un ilçeye getirdiği iş adamlarının birçoğu Sandıklı’ya yatırım yapmak için çalışmalarına başladı. Sıcak su enerjisinin değerlendirildiği seracılık ilçenin en önemli geçim kaynaklarından biri olma yolunda hızla ilerliyor. Daha önce ilçede bir tane olan büyük sera sayısı, Elibol’un girişimleriyle dörde yükseliyor. İlçede yapılacak sera sayınsın dörde yükselmesiyle ilçe ekonomisi ve istihdam sorunu büyük bir oranda azalmış olacak. Sandıklı’da yeni yapılan oteller ve seracılık faaliyetleri ile daha önce fazla rağbet görmeyen Organize Sanayi Bölgesi yatırımcıların ilgi odağı haline geliyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti