Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Emirdağ’da 90 Projeyi Hayata Geçirdik”

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, 2024 yılında yapılacak yerel seçimler için Belediye Başkan aday adayı oldğunu, görev süreci boyunca ilçede 90 projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Gün FM’de “Başkanlar Konuşuyor” programının konuğu oldu. Koyuncu, önümüzdeki yerel seçim için Belediye Başkan aday adayı olduğunu söyledi.

“ADAY GÖSTERİLİR SEÇİLİRSEM İLK PROJEM ÇAYDERE’YE OTOPARK OLACAK”

Serkan Koyuncu, 2024 yılı Mart ayı sonunda yapılacak olan yerel seçimde aday gösterilip seçilmesi halinde yapacağı ilk projesini açıkladı. Koyuncu, “Çaydere’ye 160 araçlık otopark alanı yapmak istiyoruz. Büyüyen ve gelişen Emirdağ ilçemize Çaydere Otoparkı projesinin alt yapısını tamamlayarak yeni dönem için hazırlıyoruz. Projelerimizi açıklamaya önümüzdeki süreçte devam edeceğiz. Söz verdiklerimizi yaptık. Söz verdiğimizden fazlasını da yaptık. Dar gelirli vatandaşlarımıza arsa ve proje desteği sağladık. Doğalgazsız ev ve işyeri kalmayacak demiştik. Bunu gerçekleştirmek adına çalışmaya devam ediyoruz. Sınavlara hazırlanan ve ders eksiği olan öğrencilerimiz için Sürekli Eğitim ve Etüt Merkezini hayata geçirdik. Yine öğrencilerimiz için büyük bir kütüphane açtık. Aynı zamanda Bilim Merkezi ile Etüt Merkezini ilçemize kazandırdık. Taşkonak Restoran ve Kır Düğün Salonunu açarak ilçemizin sosyal hayatına katkıda bulunduk.” dedi.

“EMİRDAĞ OSB BÜYÜYOR”

Koyuncu, sözlerine şöyle devam etti: “Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi gün geçtikçe büyüyor. Burada birçok yeni işletme kuruluyor. Hem Emirdağlı hem de çevremizdeki ilçe, belde ve köylerden birçok vatandaşımız bu firmalarda çalışıyorlar. Yine kurduğumuz Kariyer İstihdam Merkezi de yeni mezun gençlerimiz ile iş arayan vatandaşlarımıza yardımcı oluyor. İşverenle iş arayanı buluşturuyoruz.”

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti