Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emirdağ’da aylık 300 bin litre dezenfektan üretilecek

Emirdağ Belediye Başkanı ve

Emirdağ Belediye Başkanı ve Emirdağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Koyuncu’nun ilçe OSB’de yer tahsisi yapılan Necm Kimya Akaryakıt firmasının yapı ruhsatını alarak fabrika inşaatına başladığını açıkladı. Koyuncu, firmanın aylık 300 bin litre dezenfektan üreteceğini bildirdi.

Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) yatırımcılar için cazibe merkezi haline geldiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, yatırımcılara sonuna kadar destek verdiklerinin altını çizdi.

20 Ağustos 2019 tarihinde Emirdağ OSB’de yer tahsisi yapılan Necm Kimya Akaryakıt Ürünleri Medikal Malzeme Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi
yapı ruhsatını alarak fabrika inşaatına başladı. Yatırım hakkında bilgi veren Koyuncu şu ifadelere yer verdi: “25 bin metrekare alana kurulacak olan fabrika, tarımsal ürünlerden etanol üreterek bundan özellikle sağlık sektöründe ve hastanelerde kullanılan dezenfektan ve antiseptik ürünler üretecek. Yaklaşık 7.500.000 TL yatırım tutarına sahip firma aylık 300 bin litre dezenfektan üretmeyi hedeflemektedir. En az 50 personel çalıştıracak olan fabrikanın 2021 yılı içerisinde üretime geçmesi bekleniyor. Bölgede bulunan yatırımcıları OSB yönetimi olarak sonuna kadar destekliyoruz. Bu tarz katma değeri yüksek yatırımlar önümüzde ki dönemde artarak devam edecek. İlçemize ve Emirdağ OSB’ye yapılan yatırımlar ilçemizin gelişimine önemli katkısı sağlıyor.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti