Hemşehriler arası birlik ve beraberliğin tesisi için düzenlenen Arabaşı Gecesi, Afyonkarahisar Belediyesi yemekhanesinde gerçekleşti.Emirdağ’ın yöresel yiyecekleri arasında bulunan Arabaşı ile Emirdağlılar hasret giderme fırsatı buldular
Emirdağlılar Dayanışma ve Yaşatma Derneği tarafından hafta sonu düzenlenen Arabaşı Gecesi Afyonkarahisar Belediyesi yemekhanesinde gerçekleşti. Emirdağlı hanımların geceye özel açtıkları arabaşı beğenildi. Gecede Emirdağ’dan gelen orkestra başta Emirdağ türküleri olmak üzere sevilen türküleri seslendirdi. Emirdağlılar Dayanışma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yücel Demircigediği, derneğin 8 yıldır Afyonkarahisar’da faaliyet gösterdiğini, son 2 yıla kadar her yıl Arabaşı Gecesi düzenlediklerini söyledi.
Yoğun talepler üzerine geniş çaplı bir Arabaşı Gecesi düzenle-meye karar verdiklerini dile getiren Yaşatma Dernek Başkanı Yücel Demircigediği; “Afyon’da bulunan Emirdağlılar’ı ve Emirdağ’lılarla da Afyonluları bir araya getirmek amacıyla bu geceyi düzenledik. İnşallah hayırlı olacak. Afyon içerisindeki Emirdağlılar ve ilçemizden gelenler misafirlerimiz var. Ama başka illerden hemşehrilerimizin gelmeleri söz konusu değil. Dört yüzün üzerinde Emirdağlı’nın katılımını bekliyoruz.” dedi.
Arabaşı Gecesine Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala eşi Dudu Pala, Emirdağlılar Dayanışma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yücel Demircigediği, dernek üyelerinden Şahin Öztorun ve çok sayıda Emirdağlı katıldılar. (Kocatepe)
ASAYİŞ
20 gün önceGÜNDEM
04 Temmuz 2022SPOR
04 Temmuz 2022GÜNDEM
04 Temmuz 2022FUTBOL
04 Temmuz 2022ŞAMPİYONLAR LİGİ
04 Temmuz 2022GÜNDEM
04 Temmuz 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.