Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emniyet ve basın maç yaptı

Bu haberin fotoğrafı yok
Emniyet ve basın maç yaptı

Polis Teşkilatının kuruluşunun 167. Yıldönümü nedeniyle Afyonkarahisar’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü personeli dostluk müsabakasında karşı karşıya geldi. Baştan sona çekişmeli geçen müsabakayı dostluk kazandı. İki takımda 5’er gol attı

Afyonkarahisar’da görev yapan yerel ve ulusal basın çalışanları ile Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü çalışanları arasında ‘167. yıl dostluk maçı’ yapıldı. Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, müdür yardımcıları Kasım Korkut, Engin Dinç, Doğan Oğuz, Polis Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Mustafa Korkmaz, Bölge Trafik Müdürü Ahmet Özer, Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Mustafa Yüksel, Cinayet Büro Amiri Mehmet Polat, Asayiş Resmi Ekipler Amiri Murat Altaş ve Mehmet Özer’den oluşan Emniyet Müdürlüğü takımına karşı, İhlas Haber Ajansı İl Temsilcisi Ali Kemal Akan, Gazeteci Ahmet Sarlık, Karahisar TV ve Ana Haber Gazetesi yöneticilerinden Mejnun Sancak, Gökten Ceylan, Kanal3 program yapımcılarından Yasin Köksal, Kurtuluş Gazetesi yöneticilerinden Süleyman Kocaerkek, Birlik Yayın Grubu bünyesinde yayın yapan Hisar ve Haberci Gazetelerinin yöneticilerinden Gökhan Tel ile Ahmet Işık’tan oluşan basın takımının karşılaşması nefes kesti.
Formalar Akkuş, pasta Özsüt’ten
Bu önemli dostluk maçı öncesinde Hilal&Akkuş Termal sponsorluğunda yaptırılan formalar her iki takımada dağıtıldı. Kırmızı beyaz forma ile sahaya çıkan basın mensuplarının karşısında yer alan emniyet teşkilatı ise ‘167. yılınız kutlu olsun’ yazılı mavi beyaz forma ile ter döktü. Oldukça çekişmeli geçen maçın ilk yarısını 3-2 önde kapatan Emniyet teşkilatı, ikinci yarıda etkili olamadı. Basın çalışanlarının daha etkili olduğu ikinci yarıda, art arda gelen goller taraftarları da oldukça mutlu etti. Çekişmeli maç 5-5’lik beraberlikle sona erdi.
Maçın sonunda ise Bölge Trafik Müdürlüğü’nde basın mensupları ve emniyet teşkilatı bir araya geldi. Burada ise Yeşilyol Özsüt’ün hazırlattırdığı ve üzerinde, “167. Yılınız kutlus olsun” yazılı pasta kesilerek ikram edildi. Maç sonunda konuşan Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, her zaman basın ile birlikte çalıştıklarını, bu anlamlı günlerinde de basın mensuplarının yanlarında oldukları için mutlu olduklarını söyledi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti