Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Eş, dost, akraba, yandaş ayrımcılığı yapmayacağız”

Seçim çalışmaları kapsamında Saadet
“Eş, dost, akraba, yandaş ayrımcılığı yapmayacağız”

Seçim çalışmaları kapsamında Saadet Partisi İl Genel Meclisi Üyesi Adayları ve Saadet Partisi heyeti Sülün, Nuribey, Salar beldeleri ile Sarık ve Halımoru köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.
Saadet Partisi İl Genel Meclis Üyesi Adayı Orhan Arslan ziyaretlerde yaptığı konuşmada, “Doğduğu yerde mutlu ve huzurlu yaşamak herkesin hakkıdır. Yöneticilerin yapması gereken bu hakkı en iyi ve en hızlı şekilde insanlara ulaştırmaya çalışmaktır. Elbette bu çalışmanın kendine has gereklilikleri olduğu gibi yöneticilerin de dikkat etmesi gereken hususlar vardır.” dedi.
“PLANLI VE PROGRAMLI ÇALIŞACAĞIZ”
Planlı ve programlı çalışacaklarını kaydeden Arslan, “Yapacağımız her türlü hizmetin planlamasını yapıp ilk yapılması gerekenden başlayarak daha sonra yapılması gerekene doğru bir sıralama yapacağız. Planlamasını yaptığımız işin nasıl ve ne kadar sürede yapılacağını programlayıp işin mümkün olan en kısa sürede bitmesini sağlayacağız. Belirlenen sürenin geçmemesi için azami gayret göstereceğiz. Adil olacağız. Yapacağımız her türlü planlama, mal alımı, hizmet alımı, personel alımında adaletten ayrılmayacağız. Faaliyetlerimizde halkımıza eşit mesafede davranıp, hangi partiye oy verdiğine bakmadan hizmet edeceğiz. Mal ve hizmet alımlarında eş, dost, akraba, yandaş ayrımcılığı yapmayacağız. İşi ehline vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti