Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Esnaf vefalıdır, gereğini yapacaktır” – Kocatepe Gazetesi

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi
“Esnaf vefalıdır, gereğini yapacaktır”

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı M. Emin Birliktir’i ziyaret eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, “Niyetimiz hayır, akıbette hayır olur diye düşünüyoruz” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, beraberindeki AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve kadın kolları üyeleri ile birlikte Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı M. Emin Birliktir ile yönetimini ziyaret etti.
Ziyarette konuşan ESKKK Başkanı Birliktir, AK Parti Hükümeti’nin esnafın her zaman yanında olduğunu belirterek, “Başta şahsınıza, ülkemize, ilimize hayırlı mübarek etsin inşallah. Biz esnaf ve sanatkârlar olarak AK Parti hükümeti geldiğinden beri, geçmiş hükümetlerden de Allah razı olsun ama AK Parti hükümeti geldiğinden beri hem kredi destek yönünden, hem de yasal destekler, vergi destekleri, KOBİ destekleri gibi bir sürü destekten faydalandık, faydalanmaya da devam ediyoruz. Yılbaşından önce biraz sıkıntı vardı, biz 2 milyon lira takviye para istedik esnafımıza dağıtalım diye. Başta Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizden Allah razı olsun 10 milyon geldi. Bu 10 milyonu dünden itibaren de dağıtmaya başladık esnaf ve sanatkarımıza. Geri dönenenlerle de beraber bu ay 13-14 milyon lirayı Afyon piyasasına sokmuş olacağız. Yerelde de başta il başkanımız, ilçe başkanımız, yönetimleri, sizin başkanlığınız döneminde de hem sanayi esnafı, hem organize esnafı, hem çarşı esnafı için ne istemişsek sağ olsun hem şu anki belediye başkanımız, il teşkilatları, teşkilat yöneticileri esnaf ve sanatkârın hep yanında oldular. Ben bu vesileyle tüm temsil ettiğimiz kesimler adına başta başkanlarımız ve size şükranlarımı sunuyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Bu esnaf hiçbir zaman devletine karşı gelmedi, birde kendisine yapılan iyilikleri unutmaz, vefalı esnaf ve sanatkârımız. Dolayısıyla inşallah gereğini yapacaktır.” diye konuştu.
“AK Parti esnafı ötekileştirmedi”
“DERTLERİ YERİNDE DİNLEYECEĞİZ”
AK Parti Adayı Zeybek ise AK Parti hükümetinin esnafı ötekileştirmediğini belirterek, “31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde genel merkezimiz böyle bir tercihte bulunmuş. Bizde kardeşlerimizle birlikte Seçim Koordinasyon Merkezimizi kurduk. Bir haftadır programlar yapılıyor, programlarla birlikte kurumlara ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Esnaf ziyaretine henüz çıkmadık. Süreç uzun, çok sık varıp ta bezdirmeyelim, usandırmayalım diye kurum ziyaretlerimizi bitirir bitirmez hep birlikte arkadaşlarla beraber arazide olacağız esnaflarımızı, arkadaşlarımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ederek yerinde dertlerini dinleyerek inşallah seçimi aldığımızda da istişareyle beraber problemleri mahallinde çözmeye gayret edeceğiz. Esnaflarımıza verilen destekleri sizler yakinen bilen, yaşayan insanlarsınız. Hakikaten AK Parti hükümeti esnafımızı ötekileştirmedi, gerek bakanlarımızla olsun, gerek milletvekillerimiz içerisinde olsun esnaf kökeninden gelen birçok arkadaşımız var. Esnafımızın derdini dert bilen, kendine dert edinen kardeşlerimiz çoğunlukta. Bende esnafım zaten. İnşallah rabbim hayırlı hizmetleri yapmayı nasip eder. Bugüne kadar kim hizmet ettiyse, bu güzel ilimize bir çivi çaktıysa kurulduğundan bugüne tüm belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun. Hepsini rahmetle anıyoruz. Yaşayanlara da uzun ömürler versin diyoruz. Niyetimiz hayır, akıbette hayır olur diye düşünüyoruz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti