Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fırıncı Cinayeti Yargılamasında İkinci Duruşma Görüldü

Ambaryolu’nda 11 ay önce bir fırında çalışan Engin Taş’ı, feci şekilde bıçaklayarak öldüren iki sanığın yargılamasında ikinci duruşma dün tamamlandı

Ambaryolu’nda 11 ay önce

Afyonkarahisar 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen cinayetin ikinci duruşmasında tutuklu sanıklardan S.Ç. mahkeme huzurunda hazır edilirken, Suça Sürüklenen Çocuk (SSÇ) V.Ç. ise avukatları tarafından temsil edildi. Sanıklar; S.Ç., V.Ç.’nin dünkü duruşmada da tahliyeleri talep edildi. Ancak duruşma sonunda suçun vasıf ve mahiyeti, delil durumunu ön gören mahkeme heyeti her iki sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
Şehir dışında olduğu öğrenilen tanık İ.S.’nin ifadesi ikinci duruşmada da alınamadı. Maktul Engin Taş’ın eşi Özlem Taş’ın olayın ardından kolluk kuvvetine verdiği ifadesi duruşmada okundu. Özlem Taş, cinayetin meydana geldiği 2 Aralık 2022 sabahında eşi Engin Taş’ın çalıştığı fırına gittiğini, eşinin arkadaşının kendisine telefonla ulaşarak “Engin kavga etti hastaneye kaldırdık.” dediğini, hastaneye gittiğini, daha sonra eşini kaybettiği beyanında bulunduğu öğrenildi. Maktul Engin Taş ile 16 yıldır evli olup 3 çocukları bulunduğunu bildiren Özlem Taş’ın, olay sonrası şikâyetçi olup, daha sonra şikâyetini geri aldığı bildirildi. İlk duruşmada bulunan maktulun babası Zeki Taş, şikâyetçi olup davaya katılım talebini bildirmişti. Baba Zeki Taş, ikinci duruşmada avukatı tarafından temsil edildi. Mahkeme; İlk duruşmada ifadeleri alınan tanıklar E.E. ile M.B.’nin her iki sanığında maktulü bıçakladıkları beyanları üzerine dosyada ki kamera görüntülerinin Ulusal Kriminal Büro’ya gönderilip net çözüm yapılmasına, tanık İ.S.’nin üçüncü duruşmada hazır edilip, her iki sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Üçüncü duruşma ilerleyen günlerde görülecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti