Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fuar’da Kadın Doğum yenilendi

Afyonkarahisar Özel Fuar Hastanesi’nde

Afyonkarahisar Özel Fuar Hastanesi’nde Kadın Doğum ve Çocuk Kliniği baştan aşağıya yenilendi

 

Afyonkarahisar’da sağlık alanında hizmet veren Özel Fuar Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Kliniği’nde koltuklar, kapılar, televizyonlar hastalara daha iyi hizmet vermek için baştan aşağıya yenilendi
Kadın Doğum ve Çocuk Kliniği’nin açılışında açıklama yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. İsa Şükrü Öz, “Kadın doğum servisimizi hastanemizde baştan aşağıya yeniledik. Bütün odalarımız kapı kollarına kadar yenilendi. Televizyondan tutun en ince ayrıntı düşünüldü ve hepsi yenilendi. Yenilenmesi yapılmış Kadın doğum servisimizde hep birlikte açılışı beraber yapmaktayız.” dedi.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Cemile Kurttay ise yenilenmiş odaların herkese hayırlı uğurlu olmasını diledi.
“HASTALARIMIZIN RAHAT VE NEZİH BİR ORTAMDA OLMALARI İÇİN ÇALIŞTIK”
Hastanede Kadın Doğum ve Çocuk Kliniği’ni baştan aşağıya yeniden revize ettiklerini ifade eden Tıbbi Koordinatör Dilber Bayrak, “Hastalarımızın daha rahat edip, daha nezih ortamda tedavi olabilmeleri için çalıştık, uğraştık. Yeni odalarımızı dizayn ettik, koridorlarımızı, koltuklarımızı baştan aşağıya yeniledik. İnşallah hastalarımız da burada tedavilerini en kısa sürede olup mutlu bir şekilde hastanemizden ayrılır.” ifadelerine yer verdi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti