Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genel Müdür Aktaş yeni Emniyet binasını inceledi

Emniyet Genel Müdürü Mehmet

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Erkmen yolu üzerinde inşaat çalışmaları devam eden yeni İl Emniyet Müdürlüğü binasında incelemelerde bulundu

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Afyonkarahisar’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. İlk olarak Özel Harekat Şube Müdürlüğünü ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü Aktaş, yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek Özel Harekat Polisleri ile bir araya geldi. Ardından Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Aktaş görevli personele başarılar diledi. Daha sonra Erkmen yolu üzerinde inşaat çalışmaları devam eden yeni İl Emniyet Binası inşaat alanında incelemelerde bulunan Genel Müdür Aktaş, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız’dan bilgi aldı.
Aktaş, Afyonkara-hisar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü (POMEM), Afyonkara-hisar İl Emniyet Müdür-lüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nı da ziyaret ederek yürütülen genel güvenlik ve asayiş hizmetleri hakkında bilgiler alarak yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Aktaş’a ziyaretlerinde Belge Yönetimi ve Koordinas-yon Daire Başkanı Mehmet Ali Özuğur, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez ve Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Burhan Akçay eşlik etti.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti