Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güvenir: Şampiyonluk Dişli tarihinde bir ilk oldu

Dişli Belediye Hibritspor’un ligi

Dişli Belediye Hibritspor’un ligi şampiyon tamamlanmasını değerlendirme yapan Belediye Başkanı Süreyya Güvenir, ” Dişli Kasabası tarihinde bir ilk oldu ve bunu yaşatmak da çok şükür bizlere nasip oldu.” dedi

 

Kurulduğu ilk sezonunda 2. Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Dişli Belediye Hibritspor Cumartesi günü karşılaştığı Sultandağıspor ile 1-1 berabere kalarak 2022-2023 futbol sezonunda şampiyon oldu ve adını 1. Amatör Lige yazdırdı. Dişli Belediye Hibritspor’un maçtaki golü 56. dakikada Lütfi Solak kaydetti.

DİŞLİ HİBRİTSPOR İLK SEZONUNDA ŞAMPİYON

Dişli Belediye Başkanı Süreyya Güvenir ve arkadaşları tarafından bu sezon kurulan ve 2. Amatör Ligde mücadele eden Dişli Belediyesi Hibritspor ilk sezonunda şampiyon olarak adını 1. Amatör Lige yazdırarak büyük bir başarıya imza attı.

AKBAL İLK SEZONUNDA DİŞLİ İLE ŞAMPİYON

İlk antrenörlüğünde şampiyonluk yaşayan teknik adam İbrahim Akbal tarafından çalıştırılan Dişli Belediyesi Hibritspor, sezon başından itibaren istikrarlı bir grafik çizdi. Dişli Belediye Hibritspor son maçta karşılaştığı Sultandağıspor ile 1-1 berabere kalarak B grubunda şampiyon tamamladı.

KUPAYI BAŞKAN SÜREYYA GÜVENİR ALDI

Karşılaşma sonrası Teknik Direktör İbrahim Akbal ve öğrencileri şampiyonluk sevinci ve 1. Amatör Lige yükselmenin mutluluğunu doyasıya kutladı. Karşılaşma sonrası şampiyonluk kupasını takım adına Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı’nın elinden alan Dişli Belediye Başkanı Süreyya Güvenir ise futbolculara ve teknik ekibe teşekkür ederek “Bu Dişli Kasabası tarihinde bir ilk oldu ve bunu yaşatmak da çok şükür bizlere nasip oldu. Bundan sonra hedefimiz Dişlimizi 1. Amatör kümede en iyi şekilde temsil etmek. Bu zafer Dişlimize armağan olsun” dedi. >> Dilek ÇETİNKAYA’nın Haberi

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti