Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hadise Alevi Mi?

Magazin dünyasının en renkli isimleri arasında yer alan ünlü pop şarkıcısı Hadise gündemi bomba gibi sallamaktadır. Ünlü şarkı Hadise’nin hayatından sonra internette en çok araştırılanlar arasında Hadise alevi mi? sorusuyla yer almaktadır. Peki, Güzel sanatçı Hadise alevi mi?

Magazin dünyasının en renkli

Sivas’ta Dünya’ya gelen ünlü Şarkıcı Hadise fiziği ve güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekmekle beraber hayatı da magazin dünyasının vazgeçilmezleri arasındadır. Peki, ünlü şarkıcı Hadise alevi mi?

HADİSE ALEVİ Mİ?

1985 yılında Belçika’da doğan Ünlü pop sanatçısı Hadise’nin müzik kariyerine genç yaşlarda başlamış ve oldukça başarılı olmuştur. Açıkgöz’ün annesi Sivaslı olurken babası ise Arnavut kökenlidir. Hadise Sivaslı bir ailenin 4 çocuklarından biridir. Hadise 2022 yılında Mehmet Dinçerler ile dünya evine girmiş fakat çift 4 ay sonra evliliklerine son vermiştir. Ayrıca Ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz kendisinin Sivas kökenli bir aileden geldiği söyleyerek Çerkez kızı olduğuna değinmiş geleneksel değerlere ise sıkı sıkı bağlı olduğunu söylemiştir.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti