Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Haluk Levent, Afyon Konserinde Hayranlarını Mest Etti

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Afyonkarahisar’daki konserinde hayranlarını mest etti

Ünlü sanatçı Haluk Levent,

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Afyonkarahisar’da konser veren ünlü sanatçı Haluk Levent konseriyle bayram coşku içinde kutlandı. Konser programı Zafer Meydanı’nda gerçekleştirildi.

KONSERE BİNLERCE KİŞİ KATILDI

Zafer Meydanı’nda düzenlenen konsere binlerce kişi katıldı. 7’den 70’e Afyonkarahisarlı, ellerinde Türk bayrakları ile Haluk Levent’in söylediği şarkılar, türküler ve marşlarla 23 Nisan’ı kutlayarak, Atalarını minnet ve özlemle selamladı. Ünlü sanatçı, dillere destan olan şarkılarını binlerle birlikte söyleyerek, bayram coşkusunu zirveye çıkardı. Haluk Levent, söylediği şarkılar ve sahne performansıyla izleyenlere coşku dolu bir gece yaşattı. Konserde, Haluk Levent’in sevenleriyle cep telefonlarının fenerleri üzerinden yaptığı ışık gösterisi ise muhteşem görüntüler oluşturdu.

Haluk Levent, Afyon Konserinde Hayranlarını Mest Etti

“O’NUN EMANETİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal, konser coşkusuna ortak oldu. Konseri halkla birlikte izleyen Başkan Köksal, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği  23 Nisan’ı coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Dün olduğu gibi bugün de O’nun yolunda, O’nun izinde yürümeye, bize bıraktığı emanete sahip çıkmaya devam edeceğiz. Atatürkçü kimliğinden, Cumhuriyet aşkından ve demokrasi mücadelesinden asla vazgeçmeyen Haluk Levent’e bu anlamlı günde bizimle birlikte olduğu için teşekkür ediyorum.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti