Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Harezmî Öğretmen Eğitimine Afyon’dan 7 Kişi Katıldı

Harezmî eğitim modeli tüm okullarda uygulanacak. İlk Harezmî Öğretmen eğitimine pilot il olarak; Afyonkarahisar’dan proje koordinatörü ve 6 öğretmen katıldı.

Harezmî eğitim modeli tüm

Milli Eğitim Bakanlığı’nca güncellenen “Harezmî Eğitim Modeli” ile bilgisayar bilimleri, fen ve matematik bilimleri, sosyal bilimler, sanat ve tasarım ile spor bilimleri alanlarında disiplinler arası düşünebilen öğrenciler yetişmesini amaçlıyor.

Harezmî Öğretmen Eğitimine Afyon’dan 7 Kişi Katıldı Öğrencilerin, ezberden ve monotonluktan uzak düşündüklerini becerileri ile hayata geçirebilen, sanatla bilimi, bilimle sosyal hayatı bütünleştirebilen çocukları çağın yeniliklerine milli ve manevi değerler ile adapte etmekte eğitim modelinin hedefleri arasında bulunuyor. Modelin uygulanmasına, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılının Şubat ayından itibaren 27 ilde pilot olarak belirlenen her kademeden 115 okulda, 2024-2025 eğitim öğretim yılından itibaren ise ülke genelindeki tüm örgün eğitim kurumlarında uygulanacak. Bu kapsamda İstanbul Zübeyde Hanım Hizmet içi Eğitim Enstitüsünde verilen ilk Harezmî Öğretmen eğitimine pilot il olarak; Afyonkarahisar’dan proje koordinatörü ve 6 öğretmen katıldı.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti