Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hayırsever Telek’den örnek bağış – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Hayırsever Telek'den örnek bağış

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne hayırsever Necla Telek tarafından Göz Kliniği’nde kullanılmak üzere 24 bin liralık cihaz bağışı yapıldı

Göz muayenesinde kullanılmak üzere Bilgisayarlı Biyomikroskop, gözlük kutusu ile çerçevesi ve pojeksiyon cihazının yanında ayrıca çocuk muayenesinde kullanılmak üzere indirekt oftalmaskop cihazından oluşan bağış, hastane idaresi ve göz kliniği doktorları tarafından sevinçle karşılandı.
Cihazlar, Hastane Yöneticisi Dr. Hasan Arslan, Hastane İdari İşler Müdürü Mustafa Demirhöyük, Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Mahmut Temel Kulalı ve Uzm. Dr. Reşat Duman tarafından teslim alındı.
CİHAZLAR YENİ POLİKLİNİKTE KULLANILACAK
Hastane Yöneticisi Dr. Hasan Arslan bağış sırasında hayırsever Necla Telek’e teşekkür ederken, “Göz hastalarımızın teşhis ve tedavisinde bundan sonra bizler kadar sizin de emeğiniz ve katkınız olacak. Bu cihazlar olmadan göz muayenesi tam anlamıyla yapılamaz. Bu cihazları hastanemize yeni gelen hekimlerimiz için yeni açılan göz polikliniğimizde kullanacağız. Gerçekten çok anlamlı ve çok değerli bir bağış. Necla Hanıma çok teşekkür ediyoruz” dedi.
İLK MUAYENE TELEK’E YAPILDI
Necla Telek’de bağış yaptığı cihazların hastaneye ve hastalara hayırlı olmasını temenni etti. Göz doktorları M.Temel Kulalı ile Reşat Duman tarafından bağış yapılan cihazların kısa bir tanıtımı yapıldıktan sonra cihazlarla ilk muayene hayırsever Necla Telek’e yapıldı. Cihaz tesliminin ardından Hastane Yöneticisi Dr. Hasan Arslan ve Hastane Müdürü Mustafa Demirhöyük, yapılan bağışın anısına Telek’e plaket takdiminde bulundular. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti