Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hobi bahçeleri sahiplerini bekliyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Hobi bahçeleri sahiplerini bekliyor

Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait Devlet Parkı alanı içerisinde bulunan 112 adet hobi bahçesinin tahsis işlemleri için başvurularda sona yaklaşıldı

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, seçim öncesi vaatlerinden birini daha hayata geçiyor. Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait Devlet Parkı alanı içerisinde bulunan 112 adet hobi bahçesinin tahsis işlemleri için başvurularda sona yaklaşıldı. 5 yıllığına tahsis edilecek 135m2 lik alanda vatandaşlar domates, biber, patlıcan, salatalık, fasulye gibi birçok ürünü yetiştirme fırsatı bulacak.
Afyonkarahisarlılar, Hobi Bahçelerinde doğa ile iç içe olmanın huzuruyla, hem aile bütçesine katkıda bulacak hem de kendi yetiştirdiği ürünleri tüketme imkanına sahip olacak.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, günümüz şehir hayatında insanların doğaya olan özlemini gidermek, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda yetiştirip hem bu ürünlerden faydalanmak hem de boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirebilmeleri amacıylaHobi Bahçelerini oluşturarak tahsis işlemlerine başladıklarını ifade etti.
Başkan Çoban Afyonkarahisar’da ilk kez kurulan Hobi Bahçelerinin, kentleşme süreci ile birlikte topraktan ve doğadan uzaklaşan ve kendi yetiştirdiği organik ürünleri tüketmek isteyenler için güzel bir fırsat olduğunu ifade etti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti