Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hüdai Kaplıcaları bayrama hazır – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Hüdai Kaplıcaları bayrama hazır

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesindeki belediyeye ait Hüdai Kaplıcalarında Ramazan Bayramı için doluluk oranının yüzde 80’e ulaştığı bildirildi

Termal turizmin merkezleri arasında yer alan Sandıklı Kaplıcalarındaki oteller bayram tatili boyunca müşterilerine eğlence, sağlık, tarih ve kültürü bir arada sunan özel kampanyalar sunmayı amaçlıyor.
Oteldeki bayram rezervasyonlarında doluluk oranının yüzde 80’e ulaştığını ifade eden yetkililer, bu rakamın bayrama kadar yüzde 100’e ulaşabileceğini kaydetti.
Öte yandan Sandıklı Belediyesi Kaplıca İşletme ve İştirakler Müdürü Ali Tuncay, yapılan yeniliklerin yanı sıra personelle bayrama hazır olduklarını ifade etti.
Hüdai Kaplıcalarının termal turizmde marka olduğunu ifade eden Tuncay, şunları söyledi:
“http://m.kocatepegazetesi.com/”Hüdai Kaplıcaları termal turizmde çok tercih edilen bir yer oldu. Yıl içinde yapılan yenilikler, tadilatlar ile kaplıcamıza gelen konuklarımıza en iyi şekilde hizmet vermek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bayram tatilinin 9 gün olması nedeniyle geçen yıla oranla daha fazla müşteri rezervasyon yaptırdı. Müşterimizden gelen talepler doğrultusunda da eksikliklerimizi gideriyoruz.”http://m.kocatepegazetesi.com/”
Öte yandan bölgede faaliyet gösteren esnaf da umutlarının bayramda olduğunu söyledi. (AA)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti