Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HÜRSİAD Ağaoğlu şirketler gurubunu ziyaret etti

Bu haberin fotoğrafı yok
HÜRSİAD Ağaoğlu şirketler gurubunu ziyaret etti

HÜRSİAD İnşaat Komisyonu, Yapı Fuarı ve Ağaoğlu Şirketler Grubunu gezdi

HÜRSİAD İnşaat Komisyonu Başkanı Semih Yalçınkaya ve dernek üyelerinden oluşan bir grup, geçen hafta sonu İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarını ve Ağaoğlu Şirketler Grubunu ziyaret etti.
HÜRSİAD İnşaat Komisyonu Başkanı Semih Yalçınkaya, yapı fuarında her yıl inşaat sektöründeki yenilikleri gördüklerini, bu yeniliklerin gerçekleştirecekleri projelerde kendisi ve sektördeki arkadaşları adına gelişmeyi sağladığını söyledi.
Agaoğlu Şirketler Grubuna yaptıkları ziyaretten çok memnun kaldıklarını söyleyen Yalçınkaya, grubun ne kadar büyük olduğunu, bünyelerinde 400 mimar, 10.500 personel, 6,5 milyar dolarlık yatırım büyüklüğünü duyduktan sonra anladığını ifade etti.
Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Müdürü Hasan Rahvalı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette HÜRSİAD İnşaat Komisyonu üyelerine tamamlanan, devam eden ve hazırlık aşamasında olan projeler hakkında bilgiler verildi.
Heyete Ağaoğlu Şirket Merkezi, My Prestije Rezidans ve Andromeda’yı gezdiren Rahvalı, projelerin tamamında insan ihtiyaçlarını ön plana koyduklarını, doğa dostu ve çevreye zarar vermeyen projeler ürettiklerini belirtti. Rahvalı, TOKİ ile yaptıkları Isparta Kule projesinde 600 daireyi 18 günde sattıklarını ve bugüne kadar 680.000 müşteriye ulaştıklarını kaydetti.
Geziye katılan inşaat sektörü mensubu işadamları, yeni ufuklar yakaladıkları, bu tür gezilerin daha sık yapılmasının büyük önem arz ettiğini söylediler. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti