Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM’de komisyon raporları karara bağlandı

İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantılarının üçüncü birleşiminde ihtisas komisyonlarından gelen raporlar oylanarak karara bağlandı.

İl Genel Meclisi Ekim

İl Genel Meclisi (İGM) Ekim ayı toplantılarının üçüncü birleşimi tamamlandı. Meclis üyeleri yarın sabah Meclis Toplantı Salonu’nda dördüncü birleşim için biraraya gelecek.
20 YIL SÜRE İLE TAHSİS TALEBİ KABUL EDİLDİ
Başmakçı İlçesi, Merkez Mahallesinde bulunan mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, 17265 parsel numaralı, 9.356.00 metrekare yüzölçümlü taşınmazın, eğitim tesis alanı olarak kullanılmak amacıyla, 20 yıl süreyle tüm giderleri kendilerince karşılanmak üzere Milli Eğitim Bakanlığına tahsisi talebini uygun gören aynı yöndeki komisyon raporları oybirliğiyle kabul edildi. Dinar İlçesi Kapalı Havzası Kanalizasyon Projesi Atık Su Arıtma Tesisi ve Sulama Birlik Meclisinin olağan toplantısında, tesisin faaliyete geçmesi nedeniyle, 2023 yılı sonuna kadar birlik tarafından yapılacak harcamalar için ödeneğin, birlik bütçesinin yetersiz gelmesi nedeniyle üyeler arasında pay edilmesine karar verildi.
GENEL SEKRETERLİĞE PROTOKOL İMZA YETKİSİ VERİLDİ
Afyonkarahisar’ın kültür ve turizm değerlerinin bilinirliğinin arttırılması ve tanıtılması yurt içinde ve yurt dışında düzenlenecek olan. Turizm Tanıtım Fuarlarında tanıtım hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili giderlerin karşılanması için İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Belediye Başkanlığı, Sandıklı Belediye Başkanlığı ve Ticaret ve Sanayi Odası arasında protokol yapılması için İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine yetki verildi. Bolvadin ilçesi Erkmen Mahallesinde bulunan mülkiyeti İl Özel İdaresi ait, 1860 ada 2 parsel numaralı, 5.355.39 metrekare yüzölçümlü taşınmazın, yaklaşık 933,00 metrekarelik kısmının üzerinde yer alan 350,00 metrekare taban alanlı bodrum+zemin+3 katlı pansiyon binası Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edilcek. Tüm giderleri kendilerince karşılanmak üzere 5 yıl süre ile Milli Eğitim Bakanlığına tahsisini uygun gören aynı yöndeki komisyon raporları oybirliğiyle kabul edildi. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan 2023 yılı İş Makinaları Kira ücretlerinin güncellenmesi konusundaki komisyon raporları oybirliğiyle kabul edildi.
14 ADET KADRO DEĞİŞİKLİĞİ YAPILACAK
5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 10/L ile İl Özel İdareleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 11. maddeleri gereğince 14 adet kadro değişikliğinin yapılmasına karar verildi. İscehisar İlçesine bağlı Alanyurt Köyünde yer alan, tapusunda Çakmak Mahallesi Gökpınar Mevkii, 473 ada, 8 ve 9 parsel numarası ile kayıtlı, mülkiyeti Eda Otelcilik Ltd Şirketine ait toplam 9.105.30 metrekarelik taşınmazlar üzerinde “Depolama Alanı” amaçlı hazırlanan, imar planı ve eklerinin onaylanmasını uygun gören komisyon raporu kabul edildi. İscehisar İlçesine bağlı Alanyurt-Selimiye Köyünde yer alan, tapusunda Mandıra Mevkii, 168 ada, 54 parsel numarası ile kayıtlı, mülkiyeti İbrahim Uğur’a ait toplam 68.914.99 metrekarelik taşınmaz üzerinde Güneş Enerji Santrali amaçlı hazırlanan, imar planı ve eklerinin onaylanmasına karar verildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti