Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İktidar İmralı’yı kuvvetlendirdi” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
"İktidar İmralı'yı kuvvetlendirdi"

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, 1946 yılında kurulan Demokrat Parti’nin 67. yıldönümü nedeniyle gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Uysal, iktidarın terör örgütü ve İmralı’daki bölücü başını, tarihinde olmadığı kadar kuvvetli hale getirdiği görüşünü açıkladı

DP Lideri Gültekin Uysal bir soru üzerine tarihibir itiraftada bulunaraki, “DYP- ANAP birleşmesinin başarılı olduğunu düşünmüyorum. İnsanlarımızın beklentisine cevap verebilecek bir süreci maalesef yürütmedik. Türkiye’nin bugünkü halinde bir nebze sorumluluğumuz olduğunu da ifade edebilirim.” dedi. Uysal; DYP- ANAP birleşmesinin başarılı olduğunu düşünmediğini, insanların beklentisine cevap verebilecek bir sürecin yürütülemediğinden yakındı. Gültekin Uysal; “Türkiye’nin bugünkü halinde bir nebze sorumluluğumuz olduğunu da ifade edebilirim. O dönemde de görevlerim vardı. Darbe ve muhtıraların hem mağduru hem muhatabı olduk.
Bu nedenle bizler de kırılmalar yaşadık. Bu iktidar, PKK ve İmralı’daki bölücü başını, tarihinde olmadığı kadar kuvvetli hale getirdi.” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti