Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Işıklar Balı Sultan İlkokulu’ndan örnek çalışma

Işıklar Balı Sultan İlkokulu

Işıklar Balı Sultan İlkokulu “2021 Afyonkarahisar Aile Yılı Projesi” kapsamında öğrenci ve veli destekli 30’u aşkın faaliyet gerçekleştirdi

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Işıklar Balı Sultan İlkokulu Müdürü ve öğretmenlerini makamında kabul etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Okul Müdürü Abdullah Baydur’dan 2021 Afyonkarahisar Aile Yılı Projesi kapsamında ilk 6 ay boyunca yapılan etkinliklere ait hazırlanan Aile Yılı Etkinlik Albümü hakkında bilgi aldı ve Aile Yılı Etkinlik Albümünü detaylı olarak inceledi.
Okul Müdürü Abdullah Baydur 2021 Afyonkarahisar Aile Yılı Projesi kapsamında hedeflerinin hem Mutlu Aile, Mutlu Çocuklar, Güçlü Yarınlar oluşturmaya öncülük etmek hem de projenin başarıya ulaşmasına destek olmak olduğunu, projenin başından bugüne kadar öğrenci ve veli destekli 30’u aşkın faaliyet gerçekleştirdiklerini belirtti. Faaliyetlerinin tümünü veli ve öğrenci katılımlı kısa film şeklinde uzaktan eğitim olarak gerçekleştirdiklerini kaydeden Baydur, ilk 6 aylık çalışmaların doğal ekran görüntülerinin yer aldığı Aile Yılı Etkinlik Albümü hazırladıklarını söyledi.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ise, okul müdürü Baydur ve öğretmenlere çalışmalarından dolayı teşekkür etti. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti