Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Ordu’yu bombaladı 4-0 – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig
Jetler Ordu’yu bombaladı 4-0

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor kendi evinde Orduspor’u ağırladı. Rakip filelere 4 gol atmayı başaran AFJET Afyonspor gollerin dördünü de kafayla attı. Afyonkarahisar’da yapılacak olan AK Parti İstişare ve Değerlendirme toplantısında yaşanacak olan güvenlik nedeniyle AFJET Afyonspor bu hafta Cumartesi günü Orduspor’la oynayacağı maçını dün oynadı. Lig’de yakaladığı çıkışı sürdüren Jetler aldığı üç puanla ve bir maç fazlasıyla ligin ikinci sırasında kendine yer buldu. Rakiplerinin hafta sonu oynayacağı maçlarda puan kaybetmesini bekleyecek olan Jetler bu haftayı ikinci sırada tamamlamak istiyor.
MAÇTAN DAKİKALAR
6. dakikada sağ kanattan gelişen Afyonspor atağında Mehmet Feyzi’nin ortasında penaltı noktasında topla buluşan Fatih Şerifoğlu kafa vuruşunu yaptı fakat top kalecide kaldı.
10. dakikada sol kanattan gelişen Afyonspor atağında Murathan yerde kaldı. Kazanılan serbest vuruşu kullanan Mehmet Feyzi topu ceza sahasına ortaladı. Orduspor defansını aşan topa arka kale direği dibinde yükselen Samet, topu kafa vuruşuyla ağlara gönderdi. 1-0  
18. dakikada orta sahada pasla buluşan Aykut, önündeki Ordusporlu oyuncuyu geçtikten sonra kaleye sert bir şut çıkardı. Kaleci Kaan’ın son anda parmaklarının ucuyla müdahale ettiği top, üst direği çarparak taca çıktı.
30. dakikada Afyonspor atağında, Murathan ile İsmet’in etkili verkaçında İsmet sol kanattan son çizgiye kadar indi. Topu penaltı noktası üzerine doğru ortalayan İsmet’in pasına defansın arasından iyi yükselen Yasin Yener kafayla takımının ikinci golünü kaydetti. 2-0
40. dakikada gelişen ender Orduspor atağında Afyonspor ceza sahasının üç metre gerisinde Arda yerde kaldı. Frikiği Kaleci Umutcan’ın kapattığı köşeye doğru yollayan Özgen’in sert şutunu, Kaleci Umutcan kornere tokatladı.
İlk yarıda gelişen ataklarda başka gol olmazken AFJET Afyonspor 2-0 üstünlükle soyunma odasına girdi.
47. dakikada Orduspor ceza sahasına topla ilerleyen Afyonsporlu Murathan ceza yayının iki metre gerisinde yerde kaldı. İsmet’in frikiğinde, kaleci Kaan’dan önce kafa ile topa dokunan Aykut’un vuruşu kaleciyi geçti ve ağlarla buluştu. 3-0
59. dakikada kazanılan kornerde Afyonspor’da ceza sahası içine gelen topu Fatih, kafa ile kaleye gönderdi. Kaleci Kaan’ın boşa çıktığı top, bir kez daha ağlarla buluştu. 4-0
Maç bu golden sonra gelişen ataklarda başka gol olmazken maç AFJET Afyonspor’un 4-0 üstünlüğü ile sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

 

 

STAT: Afyon Yeni Şehir
HAKEMLER: Ahmet Turan Timuroğlu (**), Harun Reşit Güngör (***), Barış Çiçeksoyu (***)
AFJET AFYONSPOR: Umutcan (***), Ömer Çelik (***) (Dk. 69 Serkan Odabaşoğlu **), Yasin (****), Fatih (***), Mehmet Feyzi (****), Samet (***), Nazmi (***), Ali (***) (Dk. 82 Ramazan**), İsmet (****), Aykut (****), Murathan (****) (Dk 62. Ömer Faruk **)
ORDUSPOR: Kaan (*), Burak (**), Altan (**) (Dk. 64 Yunus Şimşek *), Emre Uslu (**) (Dk. 46 Ahmet Kuru), Özgen (**), Tolga (**), Murat (*), Burak (**), Emre Gemici (*), Asım (**), Yasin Öztop  (Dk. 6 Arda **)
GOLLER: Dk. 10 Samet, Dk. 30 Yasin,  Dk. 47 Aykut, Dk. 59 Fatih (AFJET Afyonspor),
SARI KARTLAR: Nazmi, Ali, İsmet (AFJET Afyonspor), Emre Uslu, Emre Gemici (Orduspor)

 

Hafta içi olması seyirciyi etkiledi

 

AFJET Afyonspor’un Orduspor’u ağırladığı maçın hafta içinde olması seyirciye engel oldu. Maçı yaklaşık bin kadar seyirci izledi

 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor bu hafta maçını Perşembe (dün) oynadı. Bu maçta Orduspor’u konuk eden AFJET Afyonspor rakibini 4 kafa golüyle 4-0 mağlup etti. Maçın hafta içinde oynanması ise seyircinin ilgisinin az olmasına neden oldu. Yaklaşık bin kişinin izlediği maçta taraftarlar yine de etkili oldu. Takımını maçın başından sonuna kadar destekleyen taraftarlar maçın sonunda da takımla birlikte galibiyet sevinci yaşadı.
ORDUSPOR’UN DA TARAFTARI VARDI
Yaklaşık 10 kişi kadar Orduspor taraftarı da maçı izledi. Ordu’dan resmi olarak bildirilmeyen bu taraftarlar maçın son anlarına doğru ısınan Ordusporlu oyunculara “Düzgün oynayın, bu siz değilsiniz” gibi sözler sarf ederken küfür ve hakarette de bulundular. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti