Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Pendik’i konuk edecek

AFJET Afyonspor ligin 25.

AFJET Afyonspor ligin 25. haftasında evinde Pendikspor’u konuk edecek. Takımdaki kart cezalısı ve sakatlığı olan oyuncular Aykut Uluç, Oktay Kancı, İsmet Benli, Ali Kılıç ve Onur Ramazan Toprak, Pendik maçında yer alamayacaklar

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, yarın evinde Pendikspor’u konuk edecek. 15 günde oynayacağı 4 maçtan, 2 maçı oynayan Jetler 1 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. Pendik maçını kazanarak, hanesine bir galibiyet daha eklemek istiyor. Jetler’de Gümüşhane maçında sarı kart gören Ali Kılıç ve Onur Ramazan Toprak 4 sarı kart sınırına ulaşarak cezalı duruma düştü. Sakatlığı bulanan Oktay Kancı, İsmet Benli ve Aykut Uluç Pendikspor maçında kadroda yer almayacak.
PENDİK’İN KARNESİ
Ligde 24 maça çıkan Pendikspor, 9 maçtan galibiyet ile ayrılmayı başardı. 6 maçtan beraberlikle ayrılan Pendik, 9 maçtan da mağlup olarak ayrıldı. Toplamda 33 gol atan 32 gol yiyen Pendik’in hanesinde 1 gol averajı bulunuyor. 33 puanı bulanan Pendik 10. sırada yer alıyor. İstanbul’da oynanan maçta Pendik de Afyonspor da gol bulamamıştı. 0-0 beraberlikle tamamlanan maçın rövanşı yarın Afyonkarahisar’da oynanacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti