Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yemiş, İçmiş Faturaların Ödenmesini Bize Bırakmışlar”

Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal, önceki yerel yönetimin yaptığı borçları kalem kalem ilan etti. Köksal, “Hiç merak etmeyin, yemiş içmiş faturaların ödenmesini bize bırakmışlar. Biz bu yüksek borcu halleder, buradaki bütün vatandaşlarımıza da en iyi şekilde hizmet ederiz.” dedi

Belediye Başkanı Av. Burcu

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal, Karaman İş Merkezi’nde bulunan Belediye hizmet binasına 31 Mart yerel seçimlerinden önceki yerel yönetimin yaptığı borçları afişle astı. Başkan Köksal, Belediye önünde yaptığı açıklamada yerel seçim sürecinde şeffaf bir yönetim anlayışı sergileyeceklerinin sözünü verdiklerini belirtti.

“Yemiş, İçmiş Faturaların Ödenmesini Bize Bırakmışlar”

“Belediyemizin mali durumu ile ilgili mazbatayı aldığımız tarihten itibaren bir bağımsız denetçi ile görüşerek mali durum tespitinin yapılmasını istedik.” diyen Başkan Köksal, “Şimdi borç tablomuzu gerek belediye binamızın dışına, gerek billboardlara, gerekse şehrimizin muhtelif yerlerine asarak belediyemizi devraldığımız gün itibariyle mevcut borç durumunu bütün şehrimize ilan ediyoruz. Buna göre güncel borç toplamımız 1 milyar 574 milyon 884 bin 596 liradır. Sizlerin bizlere olan güveni ve sabrı ile her türlü zorluğu aşacağımızı biliyoruz. Söz verdiğimiz gibi gece gündüz demeden, yorulmak bilmeden çalışacak belediyemizin borçlarını ve giderlerimizi azaltacağız. Fakirleşen değil, zenginleşen bir Afyonkarahisar inşa etmek için gecemizi gündüzümüze katacağız. Afyonkarahisarımızı daha güzel, daha yaşanılır kılmak için gerekli yatırımların yapılmasına teşvik edeceğiz. Hiç merak etmeyin, yemiş içmiş faturaların ödenmesini bize bırakmışlar. Biz bu yüksek borcu halleder, buradaki bütün vatandaşlarımıza da en iyi şekilde hizmet ederiz. Tekrar ve tekrar söylüyorum. Belediyenin gelirlerini 3-5 kişiye veya Suriyelilere değil bütün Afyonkarahisarlı hemşerilerime hizmet için harcayacağım. Bundan sonra bir kişinin, bir zümrenin, bir grubun menfaati değil, belediyemizin, Afyonkarahisar’ımızın menfaatleri esas alınacaktır. Ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yaptığımız, harcadığımız her kurşun hesabını verecek şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz. Her şey daha güzel, daha yaşanabilir bir Afyonkarahisar için. Her şey Afyonkarahisar’ımızı hak ettiği noktaya getirmek için. İnancınız, güveniniz ve desteğiniz için bütün hemşerilerime sonsuz teşekkürler ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da memleketimiz için memleketimize en iyi şekilde hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti