Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaçak alkol ve sigaraya geçit yok

Bu haberin fotoğrafı yok
Kaçak alkol ve sigaraya geçit yok

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 40 karton kaçak sigara ile 23 şişe kaçak alkol yakaladı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, kaçak alkol ve sigaraya geçit vermiyor. Edinilen bilgiye göre Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde; Adnan Menderes Bulvarı Ataköy kavşağında bir aracın ana-yol üzerinde park halinde beklediği görüldü.
Araca yaklaşıldığında araç içerisindeki şahısların şüpheli hareketler sergilemeleri üzerine, şahısların yapılan kimlik kontrolünde araç sürücünün Afyonkarahisar ili nüfusuna kayıtlı H.A. ile aracın sağ ön koltuğunda oturan Afyonkarahisar ili nüfusuna kayıtlı O.A. isimli şahıslar olduğu tespit edildi.
Şahıslardan O.A.’ nın aracın kendisine ait olduğunu beyan etmesi üzerine araç içerisinde herhangi bir suç unsuru bulunup bulunmadığı soruldu. O. A. da Kahramanmaraş ilinden geldiklerini gelirken beraberinde 40 karton gümrük kaçağı sigara ve bir miktar alkollü içki getirdiğini ve bu malzemelerin aracın bagajında bulunduğunu beyan etti.
Bunun üzerine aracın bagajını açan görevliler, bagajda değişik markalarda toplam 23 şişe gümrük kaçağı viski, 400 paket gümrük kaçağı sigara, 7 paket puro ve 5 paket içerisinde cinsel uyarıcı jel ele geçirdi. Kaçak mamuller muhafaza altına alındı ve O.A. isimli şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti