Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kapaklıkaya, kah ağlattı kah güldürdü

Afyon Lisesi Okul Aile
Kapaklıkaya, kah ağlattı kah güldürdü

Afyon Lisesi Okul Aile Birliği ve Okul Yönetimi tarafından Afyonkarahisar halkına ve okul öğrencilerine yönelik konferans için davet edilen Eğitimci-Yazar, Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya Afyonkarahisar’a geldi. Afyon Lisesi Spor Salonu’nda binlerce kişi ile buluşan Kapaklıkaya konferans verdi.
Afyon Lisesi Spor Salon’unda iki oturumda gerçekleşen konferansa Vali Yardımcısı Erhan Günay, Okul Müdürü Turgay Bingöl, müdür yardımcıları ve çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı. Aile ve öğrencilere yönelik “Aile İçi Eğitim ve Olumlu Çocuk Yetiştirme” konulu konferansta Kapaklıkaya, hayatından kesitleri esprili bir dille anlattı. Anlatırken dinleyenlerini hem ağlatan hem güldüren Kapaklıkaya, hayatından ders çıkardığı konuları dikkat çekerek dile getirdi.
Anne ve babalara iyi çocuk yetiştirmenin iyi anne-baba olmakla beraber olduğunu söyleyen Kapaklıkaya, dinleyicilerine ve sevenlerine ikinci oturum sonunda teşekkür etti. Konferansın sonunda ise Kapaklıkaya kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti