Kara Kartal'ın Efsaneleri, Geleceğin Kartalları İle Buluştu
Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren Beşiktaş Futbol Okulu, siyah-beyaz camianın önemli isimlerini ağırlayarak unutulmaz bir güne ev sahipliği yaptı. Beşiktaş ve Türk futbolunun yaşayan efsaneleri arasında gösterilen Erkan Avşeren ile Ali Günçar'ın gerçekleştirdiği ziyaret, sporcular ve veliler tarafından büyük ilgiyle karşılandı
Beşiktaş JK Futbol Okulları İdari Sorumlusu Erkan Avşeren’in Afyon’daki futbol okulunu ziyaret etmesi, genç sporcular için önemli bir motivasyon kaynağı oldu. Avşeren’e, Beşiktaş ve milli takımın bir diğer önemli ismi Ali Günçar da eşlik etti. Efsane isimler, altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek sporcularla sohbet etti ve tecrübelerini paylaştı.
Ziyaret sırasında futbolcular ve aileleriyle bir araya gelen Avşeren ve Günçar, gençlere hem futbol hem de spor ahlakı konusunda tavsiyelerde bulundu. Çocukların heyecanı ve mutluluğu dikkat çekerken, veliler de Beşiktaş’ın önemli değerleriyle aynı ortamda bulunmanın gururunu yaşadı.

Beşiktaş Futbol Okulu yetkilileri, bu tür ziyaretlerin genç sporcuların gelişimine büyük katkı sunduğunu belirterek, kulübün köklü geçmişini ve değerlerini yeni nesillere aktarmaya devam edeceklerini ifade etti.

