Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kayseri’de Bomba Gibi Patlayan Tesla Marka Elektrikli Otomobil 1 Can Aldı!

Kayseri’de yaşanan ve sürücünün ölümüyle sonuçlanan trafik kazasında Tesla marka bir otomobil bomba gibi patladı.

Kayseri’de yaşanan ve sürücünün

Tesla marka otomobiller, son dönemde Türkiye’nin birçok ilinde rağbet görüyor. Elektrikli otomobil segmentinin öne çıkan markalarından biri olan Tesla’nın yoğun ilgi gördüğü biliniyor. Ancak otomobillerde kimi nedenlere bağlı olarak patlamalar yaşanabiliyor. İşte Tesla marka otomobil, bu türdeki bir patlama olayına konu oldu. Olayın adresi Kayseri.

 

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde, Osman Kavuncu Bulvarı’nda seyir halinde ilerleyen İ.A., yağmurlu havanın etkisiyle ıslanan zeminde Tesla marka otomobilinin kontrollünü kaybetti. Yağışlı havanın etkisiyle ıslanarak kayganlaşan yoldan çıkan 38 TS 667 plakalı aracın sürücüsü, büyük bir hızla ağaca çarptı.

 

Refüjde bulunan ağaca çarpmanın etkisiyle araç, aniden bomba gibi patladı. Feci kazada aracın sürücüsü İ.A. feci şekilde yanarak hayatını kaybetti. Görüntülere de yansıyan kazada aracın ağaca çarptıktan hemen sonra patladığı dikkatlerden kaçmadı.

Kayseri’de Bomba Gibi Patlayan Tesla Marka Elektrikli Otomobil 1 Can Aldı!

Alev Alev Yandı

 

Kısa süre sonra polis, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine intikal etti. Ağaca çarparak patlayan Tesla marka otomobilde sürücü İ.A. alevler içerisinde kalarak araçtan fırlamasına karşın ağır yaralı olarak ambulansla kaldırıldığı Kayseri Şehir Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İ.A., 34 yaşındaydı.

 

Yangın itfaiye ekipleri tarafından yoğun uğraşlar sonucu kontrol altına alınırken yol bir süre kapalı kaldı ve yanan otomobil kullanılamaz hale geldi.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

 

Bu ilk değil

 

Geçtiğimiz yıl yaşanan bir olayda da Tesla’nın çok satan araçlarından Model Y, aniden alev almış, söndürülmesi için 20 bin litre su kullanıldığı bilgisi basında geniş yer bulmuştu. 2023 yılının Ekim ayında da Tesla araçları ile yüklü bir tır yanmış, yüklü 6 araç kullanılamaz hale gelmişti. Tesla marka araçlarda yangınların söndürülmesine dair güçlükler birçok kez basında yer bulmuştu.

Son olarak milyarder iş adamı Elon Musk’ın kurucusu olduğu Tesla hisseleri 15 Mart Cuma gününü yüzde 2’ye yakın değer kaybıyla kapattı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti